Den sætning passer vist meget godt på mig i øjeblikket…

Jeg er total mistroisk overfor A for tiden – jeg synes han er mere på fb end jeg ellers har lagt mærke til før…men har jeg egentlig overhovedet lagt mærke til det før… Altså hvor meget han er på…inden vi fik problemer…hmm…

Har måtte erkende at det nok bunder i, at jeg selv skriver med to ‘ex’er’. Den ene er en reel ex, det er Patrick, den anden er en tidligere sexven, han kan hedde H herinde 😉

Og hvem er så Patrick – find ud af det HER  😉

Patrick og jeg skriver egentlig ret uskyldigt – mest om ham, fordi han for nyligt er blevet single. Han har haft kæreste siden sommeren 2014, og de så meget forelskede ud på fb. Men hun ønskede åbenbart mere plads, og jo mere plads hun ønskede jo mere pressede han på – klassisk fejl! Og desværre en situation jeg kender alt for godt, så jeg har nok fået min egen lille mission sat i gang for at hjælpe ham, for hvis man kan få bare én mand til at indse at det ikke nytter at presse mere på, når kvinder ønsker plads, så er det vel godt givet ud…om ikke andet til den næste kvinde han finder 😉

Selvom det er uskyldig snak, så har han dog ytret, at hvis han fik en chance til hos mig, så ville hans lykke være gjort. Alligevel rimelig vildt, at han kan melde sådan noget ud samtidig med at han kæmper med at komme ovenpå sit igangværende brud. Mænd er sgu lidt ynkelige en gang imellem…

Han har dog accepteret at der ikke kommer til at være nogen chance hos mig, og i stedet valgt at suge til sig af min ‘expertise’ på området af mænd, der ikke forstår at give plads.

Jeg sendte ham et link om noget der hedder ‘over & underhund’ – læs om det her

Det handler om magtforholdet i et forhold – og er ret interessant læsning hvis man er i et forhold, hvor man måske føler den ene part higer mere efter den anden, end omvendt.

Det ramte ham ret hårdt, det der står beskrevet. Han kunne virkelig genkende sig selv som værende ‘underhunden’ og har nu besluttet at han vil ændre på sit liv og sine handlemønstre.

Ligesom da han var sammen med mig, har han vendt sig mod alkoholen igen, det erkendte han overfor mig forleden og han har svært ved at lade være med at drikke dagligt.

Hans nyeste ex havde selvfølgelig også problemer med alkoholen, ligesom jeg havde, da vi var sammen. Så det emne har vi også skrevet om og faktisk har han formået at holde sig alkoholfri siden i går – I’m so proud! 😀 (medmindre han selvfølgelig lyver …hmmm….)

Den anden jeg har skrevet lidt med – den tidligere sexven H, er noget ældre end mig – 15 år faktisk. Det betød ikke så meget dengang vi knaldede, da jeg har været omkring 19-20 år, for han var jo erfaren 😉 Men NU er han 51… Det klinger sgu ikke helt så godt mere – så kan han have nok så meget erfaring ;D

Jeg kunne selvfølgelig aldrig overhovedet finde på at overveje nogen som helst form for kontakt med ham, andet end via Messenger, selvom han ofte lige smider en bemærkning om, at vi da lige kan ses til brunch en dag, eller kaffe osv. Jeg har ikke lagt skjul på at jeg har kæreste og at jeg ikke er utro, hvilket han siger han respekterer og ovenikøbet synes han at det er et virkelig attraktivt træk – som om ikke andet er det lykkedes mig at gøre ham endnu mere interesseret – typisk! Skulle nok heller ikke have pippet om at det ikke ligefrem kørte på skinner mellem mig og A for tiden…

De er lidt som gribbe de mænd der – så snart den ene er ved at være på vej ud, så hopper og danser der bare nogle nye – klar til at overtage den forriges spiseplads…. man kan vel også putte dem ind under kategorien ‘desperat’.

Nå, men summa summarum er, at jeg er begyndt at blive mistroisk over for A!

Er kommet til at kommentere på hans intensiverede færden på fb, hvilket han var helt uforstående overfor, for han mente ikke han havde ændret på noget.

Og nej det har han sikkert ikke – det er selvfølgelig bare min egen sorte samvittighed, over at kommunikere med andre mænd, der trigger min ‘tyv tror hver mand stjæler’ sans.

Bare A ikke pludselig selv har den tanke, at det er derfor jeg er mere på vagt overfor ham….

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *