Er blevet kontaktet af en tv station…igen…for at høre om jeg vil medvirke i et tv program om dilemmaer… Hvilket virkelig har fået mig i dillemma!

For de vil selvfølgelig gerne have at jo værre og dybere ens dilemma er, jo bedre for programmet, hvilket jo er soleklart – det fanger jo ikke seerne hvis dilemmaet bare handler om, om man skal tage til Spanien eller Frankrig på sommerferie med familien.

Og ja! Jeg kan da også sagtens komme på alverdens dilemmaer jeg har stået i gennem de sidste par år, men har jeg virkelig lyst til at eksponere et af dem på åben skærm for resten af Danmark?

Ville I?

dilemma

2 comments on “TV star…or not?”

  1. Nej. Jeg ville gerne have hjælpen, som programmerne tilbyder (om det er Luksusfælden, 1000 mennesker eller BS), men ville ikke udstille mig selv for det. For du har jo helt ret, der skal helst være tårer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *