Så den anden nat – opdager jeg at hans mail korresponderer med Ida’s Ipad- den mailkonto som han engang bildte mig ind at han havde glemt koden til og derfor måtte oprette en ny. 

På den mail kan jeg se at han, i januar i år, har oprettet en fake facebook profil under navnet Morten Blablabla… Det sjove er, at jeg jo kalder ham Morten herinde, det hedder han selvfølgelig ikke i virkeligheden! Og han vælger så sjovt nok også at kalde sig selv Morten i hans hemmelige univers – det er sgu komisk! 

Jeg kan selvfølgelig ikke lade være med at lure i Mortens mail – han bliver jo ved med at få mails om at nu har den og den fetish bdsm latex person accepteret hans venneanmodning på fb. 

 Gik ind og kiggede på hans falske fb profil, og bare på to dage har han liket over 90 fetish sider og på trods af at han hele tiden har prøvet at overbevise mig om at han bestemt ikke er til pik, men kun patter så er der alligevel en gennemgående rød tråd i det han liker – prøv at se det her lille uddrag fra hans falske profil:

Nå, ved ikke om det er for småt- men mange af ovenstående hedder noget i stil med tranny, shemale, trans osv… Og så er der så lige Vin Diesel… WTF? Jeg forstår det ikke…. 

Manden må jo have brugt ungerne og jeg som en form for skalkeskjul så han på overfladen virker nogenlunde normal, men i virkeligheden er han en helt anden…eller måske lider han af personlighedsspaltning? 
Opdagede også at han har en fake Twitter profil…der hedder han et andet falsk navn end på fb, den har han oprettet et halvt år efter han og jeg gik fra hinanden. 
Det må være hårdt at leve sit liv så meget på løgn… 
Det er også tankevækkende at i Januar talte han og jeg meget sammen – vi snakkede om sommerferie sammen med ungerne og han ville droppe sin kæreste osv. Og så opretter han den profil på fb samtidig… 
Nogle gange har jeg mareridt om at jeg rusker i hans nuværende kæreste for at få hende til at se! Og undgå at hun om 10 år sidder samme sted som jeg… Bør jeg fortælle hende noget om alt det her…? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *