Fuck! Jeg har virkelig ikke meget på hjerte herinde, når livet bare kører derudad og kærligheden stadig blomstrer her på 8. måned.

Aj okay, der har selvfølgelig været lidt bøvl ind imellem, men ikke mellem Alfa og jeg, snarere frustrationer fordi vi er ved at planlægge at flytte sammen hos mig. (wuhuuu – I’m so happy!) Men mit hus har jo ligget i byggekaos siden sidste efterårsferie og vi mangler 2 værelser der skal ombygges, før han og datteren kan rykke ind. Vi havde aftalt de skulle flytte ind til november, men min far som er den helt store hjælper i det her projekt, har selv mega travlt for tiden i sit firma og imens står alting bare stille her. Kæmpe suk. Så lige nu når man åbner min hoveddør, træder man ca 20-30 cm ned på råt betongulv. Væggen til venstre har været væltet og er semi opbygget igen, idet den skal laves om til skydedør. På den anden side af den væg står et råt rum. Mursten, betongulv og gamle rør og faldstamme blottet. Nå ja, vi skal også lige have lavet et ekstra lille badeværelse i underetagen. Og når det så er lavet, så skal loftet inddrages og laves til et gamerroom til mine drenge plus et værelse. Her taler vi fuld isolering og ombygning også.

JEG kan I.K.K.E overskue tidsperspektivet i det her byggeprojekt. Og det kan Alfa heller ikke. Så når vi kan, så udnytter vi at han stadig har sin lejlighed og flygter dertil og nyder at der ingen rod eller kaos er, så vi bare kan nyde hinanden.

En anden ting. Jeg bliver snart 40… (suk igen). Og jeg ved Alfa planlægger en masse ting til mig den dag og jeg er simpelthen så nervøs for hvad han mon finder på, altså på den der spændte måde. Jeg har aldrig før haft en kæreste som gør så meget for mig bare på daglig basis, så ved slet ikke hvordan han skal overgå sig selv til min fødselsdag.

AJ AJ AJ!

Der er sgu da sket noget helt vildt!! Min eks, far til mine børn, Morten, som jo fandt sammen med hende luderen, eller domina’en, hvis jeg skal være helt korrekt. De blev gift i sidste måned.

Fra sort latex Domina med slave – til hvid brud, stadig med slave. Kan I se det sjove i den? For jeg synes det er noget af det mest komiske ever. Plus hun havde skruet sig ned i sådan en stram havfruebrudekjole, og jeg er sikker på det helt sikkert har været den hun synes sad bedst på hendes figur. Men når man sidder som eks kæreste til den mand, som sagde til mig efter jeg havde født vores sidste søn, om ikke jeg lige skulle smide de sidste 5 kg, da jeg vejede omkring 65 kg, fordi han syntes jeg var for tyk. Så er det svært ikke at smågrine lidt over at han nu har giftet sig med en tøndeformet kvinde på 90+ kg. Men hun må jo kunne noget helt særligt 😉

Sjovt – nu hvor jeg alligevel får skrevet nogle ting, så dukker der flere ting op, jeg kan mærke jeg skal af med. Holder lige mig selv i ørerne på lidt oftere updates.

<3

 

 

8 comments on “Tjah…”

 1. Endelig var du der. Sikke et projekt. Godt I kan flygte. Hvad sker der for mænd når de siger sådan noget med vægttab efter en fødsel, det er så usselt.
  Jeg fik den her; jeg tænder ikke på tykke piger…

  Den lader vi lige stå et øjeblik.
  Jeg havde fået en kronisk sygdom og taget +50 kg på efter(under) graviditeten. Av, 😥
  Som om det gavnede mit i forvejen usle selvbillede.

  Ja, skriv for pokker snart igen….❤️

  • Nogle mænd skulle bare sparkes så hårdt over skinnebenet når de siger sådan noget lort til deres kæreste efter de har født deres barn 🙄
   Det er jo sjældent med vilje man beholder de overflødige kilo.

   Håber du har skiftet ham ud eller han har fundet ud af at værdsætte dig ❤️😘

   • Haha, han røg da så meget ud på den konto, eller altså der.var jo også bemærkninger som “skal du ikke snart igang” og “ hende som ligger på stuen ved siden af, hun står allerede i jeans” ….vi taler stadig mig +50 kg🙈🤔
    I øvrigt kunne jeg ikke stå op. Og var lige i gang med to blodtransfusioner, men hvem tager notits af det…hahaha…

    Kunne man ikke lave et indlæg med “møg mænd kan finde på at sige under og efter en fødsel” .jeg kunne godt bruge det!

    Skriv skriv skriv igen, vi er (åbenbart) flere, som savner dig❤️

    • Aj for fanden da også!! 🙄
     Godt du har udskiftet ham – han lyder ikke som typen der har overflod på empati kontoen.

     Og det er så dejligt at være savnet ❤️ jeg har faktisk også savnet det her herinde – det giver en hel særlig goodfeel følelse at høre fra jer også 😘

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *