I går var jeg til forundersøgelser på først Hamlet og senere på Amalieklinikken.
Vil jo rigtig gerne have fixet min mave ovenpå mine 3 graviditeter, hvor især den sidste satte sine spor med mange strækmærker og nu meget slapt maveskind og mavemuskler der ikke kan finde ud af at finde sammen igen.

Jeg var hos Teres i Parken i april måned, men manglede jo lige en lille bagatel som pengene til det. MEN min kære far har sagt at han gerne vil betale, så nu er der kommet lidt mere skub i det.

Hos Hamlet var jeg inde og tale med en Elisabet, hun var ganske empatisk…men …jeg havde godt nok ikke forventet at inden jeg kom ud derfra, havde hun spottet adskillige andre ‘fejl’ ved mig som vi da lige kunne få rettet op på under samme operation. Fx så ville hun gerne også lige fedtsuge mig lidt på ryggen, for så ville jeg helt klart få et bedre resultat – det kostede selvfølgelig lige 10.000 kr ekstra. Så opdagede hun en blodsprængning jeg har på halsen, efter en lynlås engang satte sig fast da jeg omkring 3-4 år, og den kunne hun da også sagtens lige få til at gå væk – igen – selvfølgelig mod mere betaling.

Så inden jeg fik set mig om, så skulle jeg jo pludselig have 3 operationer i stedet for kun en? Og den pris som de fortæller at det koster, er jo ikke den reelle pris, nej nej, man skal da lige huske de der lovpligtige 5 % forsikring der skal oveni – Det ville komme til at koste mig (min far) på den kedelige side af 60.000 kr !!
Derudover, så er selve Hamlet hospital, så hjernedødt stort, så forskellen på at være på det offentlige og det private jo nærmest var ikke eksisterende – jo de havde da lidt flere planter og pænere vægmaling end Riget, men når man kommer og skal køre sit eget Dankort igennem, så vil man jo også gerne føle at man virkelig får en anden service end i det offentlige… ikk?

Nå, så fik jeg en afbudstid hos Amalieklinikken, som jeg var blevet anbefalet af en kollega, som arbejder der ind i mellem og førhen har arbejdet der fast.

Helt anden atmosfære! En lille hyggelig klinik med fokus kun på mig, så snart jeg trådte ind af døren.
Prisen var fast på 39.000 kr. inkl. ALT! også de 5 % lovpligtige forsikring.
Da jeg spurgte Jens Jørgen Elberg, plastikkirurgen, om han også ville fedtsuge min ryg for at få et bedre resultat, sagde han at det ville han ikke, for det havde ikke noget med min maveoperation at gøre, resultatet ville blive fint uden.

Så jeg gik sørme derfra med en operationsdato i oktober måned! Det er ret vildt synes jeg selv! Jeg glæder mig, men frygter det samtidig – tror sgu det kommer til at gøre hammer ondt bagefter ;/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *