Jeg var jo til Smukfest i Skanderborg. Med intentionen om at finde min indre slut frem igen. Jeg var SÅ klar. Bare kom an mænd. Jeg ville bare kysse med nogle lækre mænd og gerne kvantitet fremfor kvalitet…altså, max gas I ved… ingen hæmninger.

Men hvad der så skete derovre kom fuldstændig bag på mig. Jeg kunne ikke! Hvad fuck skete der for det?! For det var jo ikke fordi tilbuddene ikke var det. Men snerpen her havde pludselig fremfundet en højst usædvanlig (for mig vel at mærke) undvige manøvre frem hver gang nogen prøvede at kysse mig. Og dem der bagte ihærdigt endte med at spørge direkte om de spildte deres tid… øhm jaaa jeg er ikke rigtig til noget, fik jeg sagt et par gange. Natalie og jeg kom ind på en bar en aften og jeg kunne mærke mindst 10 mænds blikke følge os rundt i mængden og min største skræk var pludselig at nogle af dem, skulle komme på den sindssyge ide, at komme over for at tale med os. Kunne vi ikke bare få lov at være os selv og danse og drikke?

Jeg tog mig selv i flere gange at sige til henholdsvis Louise og Natalie, at jeg ville have det skulle betyde noget, hvis jeg kyssede med en mand derovre… altså come on for crying out loud, det var en fucking festival! Må ændre bloggens navn til SnerpeHviskeren, hvis den tendens fortsætter.

5 comments on “Snerpe på Smukfest”

 1. Tykke sokker på, citron saft i kogt vand og noget revet æble – så er jeg sikker på, du snart bliver rask :-* Og godt, I havde en god aften, trods sygdom.
  God bedring!

  – A

 2. En anden forklaring: Du vil hellere chefen. Jeg tænker: Chefen og dig ligner hinanden i og med, at I helst ikke vil tabe ansigt og være den, der bliver droppet. Så derfor kører du max på med Smukfest, Tinder og what-not udadtil overfor ham, men vil helst ha ham, når det kommer til stykket. Han lyder som en lidt gammeldags type, der gerne vil beundres og som tænder lidt af på der der man-eater game du kører. Så han er lidt kølig, reserveret, fordi han ikke kan greje dig. Jeg tænker, at han gerne vil dig, som du er, når du ikke er i jagt-mode. Og du vil gerne have ham, når han giver sig hen. Doable? Yes. Men kun hvis I begge smider paraderne helt. Ikke flere spil og helgarderinger i tilfælde af afvisning. Sådan ser jeg det, men jeg er også dybt modstander af spil og hentydninger. Svesken på disken, sig hvad du vil ha.
  I øvrigt tak for interessant læsning. Jeg lærer meget, for vi er meget forskellige. Jeg er imponeret, og ærligt også lidt forarget over, hvordan du bruger dit køn til at tiltrække mænd, tilsyneladende bare for at gøre det, selvom du ikke er interesseret. Hvordan du virker til altid at have antennerne ude mht. det andet køn. Men måske er jeg både for tyk, for grim og alt for gift til at forstå det. I alt fald tak for at indføre mig i din verden, som er så langt fra min. Jeg læser trofast med.

  • Tusind tak for den anskuelse 🙂 Chefen ved ikke til mit Tindermaneater game, han ved jeg er på Tinder, og det er det. Jeg har meldt ud til ham, faktisk flere gange, at jeg gerne vil ham, hele ham. Men jeg får hele tiden den der filmtitel på hjernen ‘maybe he’s just not that into you’, og tænker at det i virkeligheden er der den ligger, uden han tør indrømme det over for mig. Men ja du har helt ret – grunden til jeg ikke kunne noget med nogen på smukfest, var helt sikkert pga jeg allerhelst bare gerne ville have Chefen.

   Og er super glad for du læser med, også selvom jeg forarger dig 😉 Og jeg tænker det er fordi du er lykkelig gift, at du er i en anden verden – jeg ville formentlig være samme sted, hvis det var mig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *