Så jeg vil indføre et nyt emne her på bloggen!

Dagens Drama!

Jeg tænker overskriften taler for sig selv, og grunden til at jeg vil lave sådan et emne, er fordi blandt jeg selv, Natalie og Luna, så sker der simpelthen SÅ meget drama – ALT for meget drama, efter vores meninger efterhånden. Og der sker noget nyt eller noget bliver endnu mere drama end dagen før, faktisk hver dag, jeg taler med dem.

Noget af det er enormt underholdende, noget dog knap så meget, men det er altsammen noget der fylder enormt meget midt i vores hverdag.

Jeg lægger ud med mit eget drama. Føljetonen på situationen’ hjemme hos Morten, hvor mine børn ikke altid har det super nemt. Det bliver dog lige til ugens drama, i denne omgang. For at forstå omfanget af madness, så vil jeg anbefale lige at læse første del her.

Morten har en Rottweiler tæve, en rigtig sød og energisk en af slagsen. Ungerne elsker selvfølgelig den hund ligesom de elsker deres hund Birthe som vi har herhjemme hos mig.

Men Morten mishandler den. Hver dag. Også foran børnene. De kommer hjem og fortæller om hvordan han sparker og slår den, og kvæler den hvis den laver den mindste ting som han ikke har bedt den om, som fx at flytte sig når støvsugeren kommer i nærheden af den, fordi den er bange for støvsugeren. Jeg har aldrig set den gå helt oprejst fordi den altid holder sig lidt lavt når Morten er i nærheden. Ida fortæller at hun græder og græder og gemmer sit hoved i sine arme imens det står på og drengene skruer op for lyden på deres Ipads, for ikke at høre den pivende hund.

Det har været så grelt i denne periode de har været retur, så jeg snart kan skrive børnepsykolog på cv’et. For shit hvor har jeg måtte trøste dem og snakke med dem flere timer hver eneste dag, hvor jeg bekræfter dem i, at alle de negative følelser de har omkring deres far ift hunden, er helt okay.

Det er kommet så vidt, så jeg nævnte for Ida, om ikke vi skulle snakke med en voksen, så hun også fik en fortrolig, der ikke var mig. (for ærlig talt – jeg har nået min grænse) Det ville hun gerne, og gerne med det samme. Førhen har hun nægtet – men nu kan hun ikke mere, siger hun. Jeg har også bemærket, at både Ida og Magnus er begyndt at trække sig fra sociale ting med skolen. Magnus lukker sig inde med sin Ipad, og er som regel ikke til at få et pip ud af. Men denne gang er han også begyndt at komme med små kommentarer ud i det blå. Fx sagde han i tirsdags, at når han blev voksen ville han overtage fars hund. Nå hvorfor det spørger jeg, inden jeg når at konstatere at den nok er død inden han bliver voksen. Han svarer; ‘det er så den kan få det godt og ikke blive slået mere’. 

I påsken da ungerne kommer retur efter at have været hos ham, fortæller Ida, hvordan hun har overhørt ham fortælle sin kæreste, at han sidste år havde knækket nakken på børnenes to meget tamme undulater. De havde åbenbart larmet for meget. Den oprindelige historie han havde fortalt dem, var at de var fløjet ind i vinduet og døde.

 

Jeg har kontaktet skolen… Jeg kan ikke mere stå med det hele alene. Det er så forrykt efterhånden! Og selvom Morten har truet med at banke mig ihjel (senest i december), hvis jeg nogensinde ville prøve at tage børnene fra ham, så er det nu alligevel nået til et punkt, hvor jeg ikke længere kan forsvare at deres samvær fortsætter på denne måde.

Jeg har egentlig ikke intentioner om, at de skal stoppe med at se ham, børn har brug for begge forældre, og Morten kan godt finde ud af at være en ok far…han skal bare ikke have nogle dyr. (og helst heller ikke en luderkæreste med dertilhørende slave)  Min værste skræk er, at den meget meget søde rottweiler pludselig får nok, og begynder at forsvare sig selv, eller går til angreb, hvis fx ungerne kommer til at lave noget pludseligt, som den så tolker som om den skal til at have tæv igen.

Jeg var til møde på skolen igår i halvanden time…

 

 

9 comments on “Sidste uges drama”

 1. Hej, det skær i mit hjerte at læse om en mishandlet hund og dine udsatte børn. Jeg er glad for du gør noget ved børnene, men måske kan du give dyrenes beskyttelse et kald? De sender folk ud privat som tjekker op på det man anmelder, den hund fortjener et bedre liv. Jeg håber inderligt du vil overveje det, du kan anmelde ham anonymt.

  Kram

  • Ja det er også hårdt for børnene at være i og det er hårdt at høre om 😔
   Jeg har godt tænkt på dyrenes beskyttelse, jeg er bare ikke nået så langt oveni alt det andet – men du har ret – jeg smækker en anmeldelse afsted til dem også.

   Tak for din kommentar 😘

 2. Godt du har taget fat i skolen! De kan vel lave en underretning? Jeg tror også, jeg ville anmelde ham for dyremishandling. Stakkels, stakkels hund! Den er da nødt til at blive fjernet derfra 😔
  Og jeg tænker bare… Når han kan finde på at slå på både dig og hunden – og ligefrem slå dyr ihjel! – så kan han sikkert godt finde på at slå sine børn også, når (hvis) de en dag begynder at modsige ham… Pas på jer selv 😔

  • Hej Charlotte ❤️
   Ja hunden skal væk – den ender med at være en tikkende bombe.

   Han har dog aldrig slået mig – men skubbet mig to gange. Og truet mig så mange gange jeg ikke har tal på det.
   Men børnene udtrykker at de er bange for at han kan finde på at blive lige så vred på dem, så det er et meget utrygt miljø for dem at være i 😔

 3. Åh hvor er det forfærdeligt at læse. Den hund skal væk fra ham nu og dine børn ligeså. Det burde være strafbart at behandle uskyldige dyr sådan, og det må pille godt og grundigt ved dine børns tryghedsfølelse at overvære det. Meld ham i alle henseender. Du lyder i øvrigt super stærk og sej, omstændighederne taget i betragtning. Alt det bedste til du og dine børn. Og til hans stakkels hund, som gav mig tårer i øjnene.

  • Hej Maria
   Ja det er enormt traumatiserende for børnene – det er simpelthen så hårdt at høre dem fortælle om det, både på hundens vegne og fordi de oplever deres kæledyr blive mishandlet så voldsomt 😔

   Og tak for dine søde ord ❤️ det betyder meget når jeg selv hele tiden er i tvivl om hvordan jeg skal gribe alt det her an.
   Kh SH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *