Sidste nv med The Mantitty – og han lægger vagten ud med at sige – og jeg citerer: ‘Jeg var ret fantastisk hos en patient engang…’ Ja det har vi sgu da alle sammen været på et eller andet tidspunkt! Men det fedeste er sgu da når andre påpeger ens fantastiske evner fremfor man selv skal stå og fremhæve sig selv overfor andre 😉 Yesyes Janteloven får frit spil i mit hoved i nat! Det er den sidste nv…og der er overskuddet ikke altid på sit højeste 😉 HA! Han gik og fortalte mig en masse om hvad HAN mente der ville være godt for patienten – så kom lægen…og bad ham gøre præcis det modsatte… Det var lige før jeg plantede et ordentlig smæk kys på lægens skallede hoved 😉 Om morgenen siger han til mig at jeg bare kan smutte hjem, så skulle han nok give rapport – HELL NO! tænkte jeg – jeg er nødt til at høre hvordan han fremlægger vagtens forløb for andre, og sjovt nok – alt jeg havde lavet i løbet af natten blev fremlagt som: ‘VI har’ og det han havde gjort blev fremlagt med: ‘JEG har’ 😀 Han er sådan en fantast, som bare ved sin tilstedeværelse er sikker på at han redder hele afdelingen fra at falde fra hinanden, hans drømmescenarie må helt sikkert være stående applaus og bølge hver gang han bevæger sig igennem afdelingen…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *