Så var på date med den 33 årige Coach…

og ja på alle sine billeder havde han en krop med omg effekt…Men! Da jeg spurgte ham hvor høj han var, fordi jeg, ud fra hans billeder havde lidt en mistanke om at han måske var lidt lav, og han svarede; …170 ca (hvilket jeg selv er) så tænkte jeg; okay det går nok – jeg vil normalt helst gerne have mænd der er højere end jeg selv er, men altså – skrivekemien var der virkelig! (Især også på det frække område) så okay, det kan vel godt gå at vi er lige høje…

Så jeg kørte hjem til ham forleden aften efter aftenvagt og da han åbnede døren sank jeg helt sammen i mine høje hæle…hvilket iøvrigt er ret svært uden at komme til at se virkelig kikset ud, når man prøver at gøre sig lavere end man er.

For de der ‘170 ca…’ burde nok have heddet ‘160’ish’ istedet. Arhmen altså!!

Nå! Jeg kunne jo ikke bare sådan vende om på hælen og gå vel, så jeg skyndte mig at smide skoene så jeg i det mindste ikke var næsten et hoved højere end ham. Selvom et halvt hoved højere også føltes helt forkert…for jeg har aldrig været sammen med en der var lavere end mig.

Han inviterede mig ind i en meget nydelig lejlighed og vi havde nærmest også kun siddet i sofaen i 10 min, før han tog min hånd og hev mig over så vi kunne kysse. Handlekraftig lille fyr! Og når vi sådan sad der ved siden af hinanden så var det lidt nemmere at abstrahere fra hans manglende højde og fokusere mere på hans temmelig veltrænede krop (mon han kompenserer for noget…)

Så var det han hev mig ind i soveværelset og inden jeg fik set mig om var vi i gang med sex… hvilket faktisk alligevel var ganske godt – lidt ros skal han da ha’! Men han havde en ring i sin diller, ikke en Prins Albert ring i pikhovedet, men en der sad fast i huden på oversiden af skaftet, sådan ca 5 cm fra maveskindet, og den havde en lille fin perledut i også. Selv med kondom på, kunne jeg mærke den..og ikke på en lækker måde. Gad vide hvad sådan en ring hedder når nu det ikke er en Prins Albert?

Da vi var færdige var jeg bestemt også klar til at smutte igen og kan nu konstatere at den ting jeg altid har haft med at manden skal være større end mig – den gælder i den grad stadig!

Så!

Man kan vist godt sige jeg tog en for holdet med Coachen.

12 comments on “(sex)date med Coach’en”

 1. Jeg kúnne ikke.. seriøst. Puh. Haha. Ej men. Lave mænd, mænd med lange negle eller mænd med dårlig hygiejne. Så går den ikke her – jeg kan ikke få den op at stå så.
  Så hellere dem med lav IQ, dem som er gifte og eller de skeløjede. Det kan jeg drikke mig fra.

  – A

 2. Jeg har også lært på den hårde måde, at mænd der ikke oplyser deres højde er lave (har datet tre små mænd i streg, suk – og det blev naturligvis kun til første date.
  Og det er en klassiker at de lige runder deres “højde” op ha ha..

  • 😂 altså et eller andet sted kan jeg godt følge dem – det stinker virkelig at være lille som mand, og så må man håbe man kan vinde på andre fronter, men først er de nødt til at få os til i det mindste at mødes med dem. Men ja der bliver heller ikke flere dates med Coach’en her 😉
   Siger du noget til dem om at de ikke lever op til den højde de har sagt? Eller giver du dem andre grunde for at det kun bliver til een date? 😊

   • Ja men når der står på min egen profil at jeg er 170 cm høj, så føler jeg mig snydt, når de dukker op og er mindre end mig!(der findes jo også en del kvinder der er omkring 160 – de burde gå efter dem i stedet).
    Jeg er dog meget diplomatisk, og siger til de lave mænd, at de “ikke er min type” – så må de selv lave mellemregningen..

 3. Du skriver sjovt.
  God man(d) ikke har hang til hverken metal de underligste steder i kroppen eller lider af dværgvækst – så er der da håb om ende på single-tilværelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *