Før FILF’en, var jeg en kort periode på Tinder. Her matchede jeg med en mand, som jeg udemærket godt vidste hvem var, for vi havde en del fælles venner og vi havde været til bryllup sammen hos nogle af disse venner, samt en enkelt Sankt hans for nogle år siden hos de samme venner. 

Jeg skrev dengang på Tinder og spurgte om han vidste hvem jeg var, det gjorde han ikke. Okay okay – til brylluppet var han der med sin daværende kone og deres uge gamle søn – fair nok fokus ikke lige var på mig. 

Nå, men han har jo så i mellemtiden fået en datter… og er også blevet skilt. 

Og så var han med til Sankt Hans igår… 

Han smilede helt vildt til mig da jeg kom som en af de sidste. Men derudover så udviste han ikke den store interesse… indtil vi fik lavet en halv rundkreds rundt om bålet og jeg endte med at sidde i den ene ende af cirklen. Pludselig kom han gående med en stol i hånden og satte sig ved siden af mig. 

Han er pæn. Mørkebrunt meget tykt rodet hår, brune intense øjne og et sødt men også lidt flabet smil. Han er ikke så høj, men dog højere end mig, men jeg har jo brækket lilletåen, så alt andet end klipklappere kommer ikke på mine fødder for tiden – regnvejr eller ej, og så skal der jo ikke så meget til at nogen er højere end mine 170 cm. 

Nå, men jeg prøver at snakke lidt med ham, men han er lidt svær at bryde isen med til at starte med, lige indtil vi kommer frem til at vi begge skal til Smukfest, så lyser han helt op! Hvem skal du derover med spørger han. Jeg peger på Louise og hendes mand og fortæller om de resterende der også skal med. Louises mand piver lidt over at han er ene hane i hønsecampen, hvorefter den pæne mand fortæller at det forholder sig lige omvendt i deres 15 telts Camp – der er de KUN mænd, og han syntes da klart at vi skal komme over til dem når vi allesammen er derovre – oh Yes please! 

Den pæne mand omdøbes lige til Mr. Tesla, mere opfindsom er jeg desværre ikke, efter jeg fandt ud af at det var hans lækre hvide Tesla der holdt udenfor min venindes hus.  Hvilket, bortset fra det, overhovedet ikke hang sammen med hans tøjstil. Slidte Lewis bukser, endnu mere slidte converse og en blå strikket trøje der nok var 3 størrelser for stor. 

Nå, men sød det var han – og nu glæder jeg mig endnu mere til Smukfest! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *