Er lige startet på arbejde igen i onsdags efter næsten 3 ugers ferie – suk det stinker!

Børnene er hos Morten i denne uge, så har jeg dem i næste uge og så skal de et eller andet sted hen på ferie med Morten og hans kæreste i 2 uger. Han havde jo startet med at sige til dem, børnene, at de måtte selv bestemme hvor de ville på ferie henne, bare det ikke var USA, for det var for lang en flyvetur.
Dette var i maj måned, da han fik 30.000 kr i feriepenge… Morten er virkelig dårlig til økonomi, hvilket faktisk også er en af karaktertrækkene ved psykopater… Så jeg vidste jo godt at han formentlig ville komme til at skuffe børnene – sådan som han jo næsten altid gør.

Han har stadig ikke lært at man ikke skal fortælle børn om alle sine planer – det kan jo være der sker noget så det alligevel ikke kan lade sig gøre, og så ender sådan nogle små størrelser jo bare med at blive virkelig skuffede.

Da jeg så talte med ham ved overleveringen af ungerne i mandags, proklamerede han da også at han ikke helt vidste om de ville rejse alligevel, måske ville de i stedet leje en autocamper og kører lidt rundt…

Samtidig sagde han at han kun havde sovet 3 timer i døgnet hver eneste dag han ikke havde børnene, så han kunne spare 40.000 kr sammen til deres ferie. Jeg spurgte om ikke han havde fået 30.000 kr i feriepenge? Hvilket jeg tror han havde glemt at han havde fortalt mig, for lynhurtigt fandt hanpå en røverhistorie om at han jo også skulle spare sammen til lommepengene… Blablabla Morten lystløgner.

Jeg ved jo godt at han ikke har kunne lade alle de penge stå han fik i maj. Børnene bliver også ved med at komme hjem og fortælle at ‘nu har far købt ny bil igen’

Og mens vi var på ferie talte jeg med ham fordi Ida havde smadret sin miniIpad og hun var skrækslagen for at fortælle Morten om det – for på et tidspunkt hvor de havde været hos ham, havde hun savnet mig og sagt til ham at hun gerne ville hjem til mig, hvor han var blevet stjernetosset og havde kastet med hendes tlf og sagt om hun så ikke bare skulle blive boende kun hos mig, og aldrig se ham mere. Stakkels 8-årige Ida… Hun havde selvfølgelig trukket hele sit savneri tilbage og nu med det resultat at hun aldrig ringer til mig mere når de er hos ham…

Nå ja, jeg talte jo med ham – det var det jeg kom fra ;D Og der fortalte han stolt at han havde købt ny motorcykel – godt nok en gammel en fra 1978, så den kunne registreres som veteran, og dermed ikke koster så meget, men den er jo stadig ikke gratis, sådan en. Plus jeg har set på FB at han har lagt billeder op af den, og der er en masse kommentarer ved, hvor han bla skriver at den skal bygges helt om…hvilket heller ikke er gratis… En eller anden dag, så bider alderen ham i røven og så kan han ikke bare arbejde 21 timer i døgnet for at kunne dække sit forbrug.

Jeg er simpelthen så lykkelig for at jeg er sluppet væk fra ham… tænk at jeg overvejede at finde ud af hvad der evt skulle til for at vi kunne være sammen igen, tilbage i januar – men det er jo det psykopater gør bedst – de manipulerer, så man lige pludselig gør alt muligt som de vil have…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *