Så en af mine bekendte, som altid dukker ekstra meget op i min fb chat når jeg er single, har tilbudt mig et glas Nutella på 3 kg til 100 kr. Dét kunne jeg ikke sige nej til – det er jo til børnene, undskyldte jeg overfor mig selv. Inderst inde ved jeg jo godt, at han benytter beskidte tricks som undskyldning for at vi er nødt til at mødes, så han kunne overdrage spanden til mig. For glas er det jo så ikke når det er oppe i den mængde, har jeg erfaret i dag hvor vi så mødtes.

Nutellapusheren og jeg skrev også lidt sammen i går. Han er typen der, ud af det blå, pludselig sender pikbilleder. Han har gjort det adskillige gange før – nogle gange på knap så heldige tidspunkter , og så var der den ene gang, hvor jeg lige var blevet single efter Morten, hvor jeg bare trængte til opmærksomhed, lige gyldigt hvor den nærmest kom fra.

I går var ingen undtagelse – wupti – pikbillede på skærmen midt i en chat om hverdagsting. But why? var jeg lige ved at skrive til ham. Men altså – man vil jo heller ikke såre manden på hans ego.

Og hans pik er sådan en lidt tynd en med et umage stort hoved. Han holder om roden med tommel og pegefinger, og dét ved vi jo godt alle sammen er ensbetydende med, at han prøver at få den til at se større ud, end den i virkeligheden er. Eller har pumpet den, så pikhovedet i det mindste er stort. For når en pik reelt ER stor, så holder mændene om den med hele hånden. Ikke et par fingrer.

Altså jeg ved ikke med jer? – men jeg tænder sgu lidt af på pikbilleder. Jeg synes simpelthen ikke en pik er fræk på et billede. I virkeligheden, hell ya! men helt ærligt – på et billede er den jo ikke meget værd. Plus man har alt for meget tid til at nærstudere den og det bliver de som regel heller ikke kønnere af. Og jeg forstår heller ikke mænd tænker at vi, eller jeg, er det jo nok nærmere lige pt, ønsker at se billeder af deres selvvalgte bedste fortrin, eller mangel på samme.

Hvad angår Nutellapusheren, så virker det klart som om, han tror det er hans bedste scoretrick. Som om han ikke har andet at hive op af hatten, for at fange min opmærksomhed. Jeg sender sgu et pikbillede, SÅ kan hun helt sikkert ikke modstå mig! Jeg synes, desværre for ham, bare at det har den stik modsatte effekt.

Men nogen må det jo virke på… ??

Og så var det jeg lige opdagede at Amarorama faktisk også har præcis samme opfattelse, er lettet over jeg ikke er den eneste der er uforstående overfor mænds besynderlige behov for at sende pikbilleder!

I simply don’t get it!

why snl dont cecily strong drunk girl

4 comments on “Pikbilleder”

 1. Jeg har faktisk et lidt ambivalent forhold til pikbilleder.
  Datede lidt en fyr, som ikke rigtig var noget for mig (og ja, havde også sex med ham, inden jeg fandt ud af, han ikke var noget for mig.
  I sådan ca 5 år! efter vi stoppede med at ses, sendte han med jævne mellemrum pikbilleder. Altid uden at få noget ud af det (fra mig i hvert fald). Jeg forstod/forstår det ikke. Og slet ikke at man forsætter. “Det har ikke virket i 4 år, men denne gang, der bliver hun så charmeret/tændt af et billede af min pik at hun siger ja til at ses…” Ved ikke om det var sådan han tænkte. No idea.
  Heldigvis er det nu stoppet!

  Men, ser en fyr. En super skøn fyr. Personlighed, udseende, hele vejen igennem en ret fantastisk fyr.
  Han kan også finde på at sende pikbilleder. Og der har det faktisk en ret positiv effekt 🙂 Det skader selvfølgelig heller ikke at der tit følger en fræk tekst med, men fra ham, er jeg ret meget fan af pikbilleder.

  • Aj det kan jeg godt se – at måske det i virkeligheden handler om HVEM der sender dem 🙂 Og jeg så bare har været ret så uheldig med afsenderne haha 😀 Fedt du har fundet en der har hele pakken 😉

   Men hvor er det spøjst at din eks fortsatte med at sende pikbilleder efter I var stoppet. Jeg forstår virkelig ikke hvad mændene får ud af det – du har tilfældigvis ikke spurgt din eks? 😉
   Måske I hans tilfælde det netop var, som du beskriver, et sidste håb om at du kom tilbage… faktisk lidt sørgeligt hvis han, og andre mænd, er af den overbevisning at det er deres bedste håb for overtalelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *