Der er ikke noget mere effektivt end overspringshandlinger!

Jeg har en fremlæggelse i morgen, som jeg heldigvis endelig har fået lavet – det tog mig også sådan ca 2 dage at sammenfatte hvad der svarer til 3-4 powerpoint’s – ja det er ikke farten der dræber herhjemme.

Derudover har jeg en helvedes masse lektier jeg skal have styr på til torsdag…og det er über vigtigt! Det er jeg startet med at kigge på at this moment. Og inden jeg opdagede hvor vigtige de lektier var, havde jeg da også lige nået at aftale dinner and a movie med A i morgen aften – så ved jo allerede nu godt hvad meget af natten skal bruges på i morgen…og det er ikke på fornøjelse, bare for lige at skære den del ud i pap.

Grunden til jeg ikke er i god tid, og faktisk aldrig rigtig er det med noget, er fordi jeg simpelthen er så dygtig til at lave overspringshandlinger. Man må godt rose sig selv lidt en gang imellem når der er noget man er god til.

Det startede med, at jeg da liiige skulle rydde op efter ungerne var gået i seng. Og nå ja – ENDELIG tage mig sammen til at få sorteret den bunke papirer, der ligesom bare voksede helt af sig selv i højde ude på køkkenbordet. Planterne har fået vand… alle og en – selv den lille bitte halvdøde orkidé jeg ellers altid glemmer inde i mit soveværelse. Ungernes 5-dages tøjtaske er allerede pakket OG båret ud i bilen, til de skal hjem til deres far i morgen. Det plejer også at være sådan en ting jeg stresser rundt og pakker samme morgen de skal af sted – altid med stor risiko for at jeg har glemt noget som så medfører, at jeg skal ligge og køre til enten skole eller Morten med div. ting og sager – total tidspilde! Og jeg bander altid migselv langt væk på den konto. 4 menneskers tøj er lagt nøje frem til i morgen, sorteret efter alder. Deres madpakker er næsten klar, med undtagelse af de ting der kan gå hen og blive rigtig smattede hvis de skulle blive pakket ned allerede. Har lavet en madpakke til mig selv – og det siger ikke så lidt! Stressløsningen ville normalt være den obligatoriske dåse makrel som lige bliver kylet i tasken inden huset forlades. Birthe er luftet en ekstra gang…hun lignede virkelig en der trængte! Fik klippet nogle velduftende grene af på gåturen til en fin øh… gren dekoration som nu står pænt på mit store spisebord. Jeg har gjort en maskinvask tøj klar til i gangsætning i morgen tidlig. Det samme med opvaskeren. Har opfrisket drengenes navne i deres tøj med en spritter – så selv Morten forhåbentlig kan finde ud af hvis tøj der er hvis. Været på loftet med min kuffert – tænk så stod den kun og var i vejen i ca 10 dage…nogle gange kommer jeg først op med den efter flere mdr. Jeg har tilsyneladende en lang tålmodighed – flytter hellere rundt på skidtet fremfor at bruge et par minutter på at gå 4 etager op med den. Har set Paradise – meget spændende finaleuge! (siger den 36 årige alenemor som ikke har noget liv) Næste år skal jeg helt sikkert ikke lokkes til at se de første afsnit – jeg bliver alt for hurtigt hooked.

Nå ja, og så har jeg fået lagt den flotteste mørke lilla neglelak – helt uden nogen fejl eller hakker som jeg normalt får, for i den situation, har jeg sjovt nok ikke så meget tålmodighed med at vente til det tørrer.

Jeg har overvejet at få syet de småhuller ungerne har erhvervet sig i deres tøj gennem det sidste års tid.. Tøj, som bare er blevet lagt i en ‘skal sys’ bunke i et skab. Og som de garanteret egentlig ikke kan passe længere. Havde nok også støvsuget, hvis ikke det lige var fordi tidspunktet ikke er helt passende.

Går nu i seng, med en skizofren følelse af tilfredshed over at hjemmet næsten står snor-lige kombineret med den sorteste samvittighed over at jeg kun lige har fået skimmet opgaverne til torsdag…

Udtrykket Ris til egen røv er vist meget passende for nuværende situation.

og ups – så gik der også lige en time på det her indlæg

1 comment on “Overspringshandlinger”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *