Først og fremmest vil jeg gerne forklare hvorfor jeg har valgt at være hemmelig, for det er der selvfølgelig en grund til. Grunden er, at jeg gerne vil kunne skrive uden filter. Hvis ikke jeg er hemmelig, så skal jeg tage hensyn til alle dem jeg skriver om, eller jeg ville ihvertfald ikke kunne skrive frit uden risiko for represalier. Plus bloggen her fungerer som mit frirum – det er herinde jeg læsser alle mine hverdagstanker og dilemmaer af. Og dem er der alligevel en del af!

Vil dog gerne fortælle lidt basics om migselv alligevel 😉

Udseendesmæssigt kan jeg vist ikke helt klage – generne har været med mig, også selvom jeg er ved at skubbe 4.0 døren ind. Jeg er 170 høj, vejer 64 kg, har grønne mørke øjne, semilangt mørkt krøllet hår og er ret god til det der med at flirte.

Jeg har tre skønne børn – men som alle andre børn, er de jo også ind i mellem en mega pain in the butt! 😉 Har en dejlig hund der hedder Birthe. Jeg har et fantastisk spændende arbejde som sygeplejerske i det offentlige, men som ikke altid, eller nærmest aldrig, tillader mig at have det frie liv, jeg kunne ønske mig pga skiftende arbejdstider og deleordning med min psykopat eks Morten, som også gør hvad han kan for at forsure mit liv.

Sjovt nok, så lykkes det mig alligevel at møde en masse mænd, og droppe dem igen. For det der med at blive i et forhold, og bevare interessen, det kan jeg sgu ikke rigtig finde ud af, eller også så har jeg bare ikke mødt den rigtige. Og min far har lært mig, at jeg ikke skal gå nysgerrig i graven – så det arbejder jeg på!

Så velkommen til mit univers 🙂 og vær endelig ikke bleg for at smide en kommentar, så bliver jeg nemlig så enormt glad!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *