Så jeg gjorde noget godt for mig selv i går aftes!

Jeg slettede Houdini på samtlige medier og skrev efterfølgende en besked til ham om, at han aldrig nogensinde skulle kontakte mig igen, heller ikke om et år når han kedede sig igen, så skulle han bare stoppe sig selv for evigt. Fik dog også lige nævnt noget om, at jeg jo måtte konkludere at han var psykopat med et særligt drive for at såre mennesker han påstod betød noget for ham, for et normalt fungerende menneske ville aldrig behandle et andet menneske, sådan som han bevidst valgte at behandle mig.

Blev selvfølgelig mødt med tavshed…

…og dog! Houdini valgte nemlig efterfølgende at blokere mig på fb og slette mig på Tinder. Jeg skyndte mig så tilsvarende at ændre sletningen på IG til en blokering også.

Det var lidt svært lige til at starte med… han har jo altid hørt til kategorien ‘the one that got away’ men jeg kan godt mærke, at det var det helt rigtige for mig at gøre. Der er ingen grund til jeg på nogen måde stadig kan se ham på FB eller IG og nære et lille spinkelt håb om, at manden en dag får øjnene op for, at jeg selvfølgelig også er hans ‘the one that got away’. Det gavner ingen…eller det gavner ihverfald ikke mig.

Så idag har jeg faktisk ro i sjælen. Smukfest er lige om hjørnet. Jeg har lige, med verdens største overskud, mødt Mortens (luder) kæreste, hun virkede sød og jeg har absolut ingen følelser i klemme på den front, altså ift Morten – hvilken fantastisk følelse!

At bomben om kommunens underretning stadig ikke er sprunget på hans banehalvdel, det må håndteres når det sker. Jeg overvejer selv at springe den for ham…men lige nu nydes den sidste del af ferien uden forhåbentlig alt for mange flere bekymringer.

Houdini fik selvfølgelig lige ovenstående billede med som afslutning på min sviner sms … man er vel forurettet … 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *