Har haft en lorte dag på job. For det første sov jeg over mig til morgen. Så kom 20 min for sent. Heldigvis var der da en p plads da jeg kom, ellers havde jeg nok været nødt til at stille mig op og tude indtil nogen kom og fjernede deres bil. Har været så grådlabil hele dagen – min største skræk har været hvis nogen opdagede jeg ikke så så glad ud som jeg plejer, og rent faktisk spurgte mig om hvordan jeg havde det – så ville hele facaden krakelere i en ordentlig tåreflod – og vedkommende ville fortryde for evigt at de overhovedet havde spurgt.
Gik til dagens ansvarshavende og fortalte hende at jeg havde det rigtig skidt og langtfra var på toppen, så hvis det kunne lade sig gøre ville jeg rigtig gerne gå når jeg havde kørt min patient op på en anden afdeling kl 12. Det ville hun lige se på, svarede hun. Og med det kæmpede jeg mig igennem til kl 12. Havde sindssygt mange rygsmerter, og alt det med Morten i hovedet gjorde mig mildest talt til et omvandrende psykiatrisk tilfælde. Da jeg kom retur efter at have afleveret patienten – fandt jeg ansvarshavende og hun siger muntert til mig: skynd dig at spise frokost, for de har allerede meldt den næste patient du skal modtage. Jeg var lige ved at krakelere! Spurgte hende hvad der blev af om jeg kunne gå, for jeg havde det altså stadig rigtig skidt. Nååå siger hun, nej det kan desværre ikke lade sig gøre sådan som det ser ud nu. Jeg overvejede et kort sekund om jeg skulle bure mig inde på toilettet og tude -give hende fingeren og skride eller mande mig op, spise noget mad og trodsigt modtage den næste patient. Jeg gjorde selvfølgelig det sidste – jeg har tilsyneladende ikke nosser nok til bare at skride! Skulle have meldt mig syg imorges. Man forstår slet ikke hvordan sådan en kvinde overhovedet er blevet sygeplejerske – hun ejer ikke et eneste gram af empati – hun var fuldstændig ligeglad med jeg stod med våde øjne og plederede for at komme hjem. Til daglig er hun vores fuldtidsvagtplanlægger, hun overholder sjældent overenskomstreglerne, så længe vagtplanen går op. Når nogen så påpeger at hun har lavet fejl, så bliver de efterfølgende lagt på is, og ignoreret. I virkeligheden er hun måske mentalt kun et barn…? Nå – jeg holdt ud, og kørte hjem til tiden kl 16.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *