Det er åbenbart ret moderne at lave sådan en liste med 10 random facts om sig selv, så andre kan få lidt mere indblik i, hvem bloggeren er. Jeg synes selv de er ret sjove at læse, men har egentlig ikke overvejet at hoppe med på bølgen før nu. Jeg tænkte at jeg faktisk lægger rimelig meget af migselv ud her på bloggen i forvejen, men nye læsere, læser vel næppe helt tilbage i arkivet…?

Nå, men here goes.

 1. jeg har pjækket fra arbejde i dag med undskyldningen om ‘barn syg’. Det gør jeg ellers aldrig, men jeg er ved at dø langsomt for tiden på arbejdet.
 2. Jeg elsker blomster
 3. Jeg savner at strikke, kan simplethen bare ikke finde tid til at fordybe mig i det.
 4. Jeg vejer 8 kg for meget og gentager ofte for mig selv ‘nothing tastes as good as skinny feels’, men når jeg så skal spise, så kan jeg alligevel ikke styre mængden. Savner en rygrad.
 5. Jeg har ikke kunne græde over en mand siden børnenes far Morten. Kan snildt græde når jeg ser et sørgeligt billede af fremmede børn der lider.
 6. Børnenes far kan stadig få mig til at græde.
 7. Jeg frygter at ramme de 40…selvom der er 4 år endnu.
 8. Jeg er ret dygtig til tal. Da jeg var barn memoriserede jeg nummerplader…bare for sjov. Mine veninder kalder mig ofte Rainman.
 9. Jeg værdsætter min alenetid højere end kærestetid…
 10. Jeg har lige fået over 12.000 kr tilbage i varmeregnskabet… jeg fortæller det ikke til A eller nogen anden, andet end jer, det er mine penge.

tom cruise animated GIF

2 comments on “Min top 10”

 1. Okay, jeg føler mig busted! Jeg er ny læser, og jeg har brugt de sidste par dage på at læse din blog fra ende til anden. Jeg er fan! Og en lille smule stalker-agtig, kunne jeg lige se 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *