For nylig skrev jeg til Tobias, bare for at høre hvordan han gik og havde det…Det skulle jeg så aldrig have gjort!

Allerede i anden sms fra ham skriver han: Hvordan tror du det ville være hvis vi to var forblevet kærester? ……… Øh – hvad filan blev der lige af at han for et år siden sagde at han var helt ovenpå efter vi var stoppet og alt var godt og det ville da bare være super dejligt hvis vi kunne forblive venner….. Især fordi vores børn går i skole sammen (mindre detalje)

Total paf får jeg alligevel svaret lidt akavet tilbage om hvad han mener med det?

Hvorefter manden skriver at han ikke har ville sige det før, men at han faktisk var forelsket i mig i RIGTIG lang tid efter vi var stoppet.

Jeg kan vist hurtigt konkludere at han vist ikke helt har sluppet de følelser endnu – Især da der så senere på aftenen popper en besked ind, hvor han ud af det blå skriver at han savner at kysse mig, kærtegne mig og have sex med mig… Øh igen…!

PAFPAFPAF!  When do I ever learn? Man kan IKKE være venner med sine eks’er!! Eller JEG kan ihvertfald ikke, ved godt jeg ikke kan tale på alles vegne, men come on – der er gået over et år siden vi stoppede…

Har været ude med Natalie til frokost idag. Hun var så sød at påminde mig om hvad der skete da Tobias og jeg gik fra hinanden… sjovt som hjernen bare har en evne til at blokere ens hukommelse – for jeg havde da lykkelig glemt nogle at de sindssyge ting han gjorde og sagde da vi sås og da vi stoppede. http://singlehviskeren.dk/?p=191

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *