I slutningen af Hovedgaden i min by ligger en blomsterbutik… Det er sådan en af de der blomsterbutikker med mindst lige så meget af alt muligt andet indretning, som altid er opstillet så jeg ville ønske jeg ejede samme stil i hele mit hjem. 

Jeg har holdt mig væk fra den indtil idag, fordi jeg vidste jeg ville kunne købe mig fattig derinde. 

Men jeg skal til begravelse imorgen og skal bruge en bårebuket til anledningen. 

Historien om hvem der er død, samler jeg mig stadig sammen til at skrive om…

Nå – tilbage til butikken! 

Jeg endte med at bruge 500 kr derinde. For udenfor butikken havde de bla to succulenter for 88 kr, jeg aner ikke om det er dyrt eller billigt for jeg har aldrig ejet sådan en plante før. Men de var simpelthen SÅ fine! Jeg tror egentlig aldrig jeg har overvejet at sådan en Succulent kunne pynte hjemme hos mig, jeg kan godt lide når sådan nogle planter producerer nogle flotte farverige blomster også. Men efter at have fulgt med hos www.livingbyckk.dk som jævnligt skriver om alle sine planter, har jeg virkelig fået øjnene op for planter som succulenter. 

Såååehm tak CKK, for lige at bidrage med endnu en ting der får mig til at hive penge ud af min konto. 

Nå ja de havde selvfølgelig også nogle fine citater på nogle kæmpe tykke brædder, vel for at give dem et rustikt look, er dog i tvivl om hvorvidt det rent faktisk er træ, men herre fede er de dog! Og jeg købte selvfølgelig også en af dem – jeg syntes nemlig citatet passede perfekt til sommerhuset. 

  
Det værste er, at jeg imorgen skal tilbage til butikken og hente bårebuketten, og jeg frygter jeg ender med at købe endnu flere fine ting derfra, eller flere Succulenter – for der findes overraskende mange forskellige, og jeg har jo en masse fine tomme blomsterpotter, der bare står i skabet… 

2 comments on “Laster! Mine… Suk!”

  1. Sådan nogle butikker kan jeg heller ikke gå tomhændet fra! Det er forfærdeligt. Og så skal du lige have en krammer, for det lyder til, det er en, der står dig nær <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *