Iøvrigt da vi landede i onsdags i Spanien, spurgte Camilla om hun måtte afsløre for Mikkel at hende og jeg havde kontakt og samtidig fortælle ham alt hvad hun vidste fra mig. Det gav jeg hende lov til velvidende konsekvensen fra Mikkels side, men det har jeg hele tiden været klar til – og jeg skal alligevel have ryddet ud i psykopaterne i mit liv – har haft rigeligt af den slags mænd i mit liv.

Og ikke så snart jeg havde sendt hende Mikkels og min korrespondance havde hun videresendt det hele til ham, for der gik kun 5 min så skrev Mikkel til mig.

Han sviner mig til og skriver hvad jeg får ud af det og at han godt nok havde taget fejl af mig som person. Svarede igen at det gik begge veje og at det ikke handlede om ham men om hende og sådan som hun beskrev deres forhold så var det ligesom mit med Morten bortset fra Mikkel også lige tævede Camilla. Han truede med at fortælle alt muligt til A og fortælle sandheder inde på arbejdet – føler mig heldigvis ikke truet, der er intet han kan sige til A som han ikke allerede ved og intet på arbejdet jeg ikke kan stå inde for.
Samtalen sluttede da også rimelig hurtigt da han fandt ud af at jeg havde billeder af Camilla der havde mærker på sin krop efter han havde slået hende, samt to bukkede ribben fra ryg til front fordi han havde trykket så hårdt på hende – på samme måde som når han giver hjertemassage inde på arbejdet.
Nu har jeg ikke set ham siden oktober sidste år…men det skal da lige passe at jeg så begynder at rende ind i ham nu hvor jeg egentlig helst er fri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *