…af Nutella!!

Arhmen altså det er virkelig et skråplan jeg er ude på!

I dag blev jeg nødt til at køre fra arbejdet for at hente Alex, der ørlede i børnehaven – og på vej hjem i bilen tog jeg mig selv i at tænke, at så kunne jeg komme hjem og få nutellamadder.

Jeg har oven i købet bagt rugbrød, fordi det smager sååå meget bedre på hjemmebagt rugbrød – og bildte vist også min datter ind, at jeg havde bagt rugbrød, fordi de ikke havde det jeg ville have i Netto. Hun elsker heldigvis også det hjemmebagte rugbrød, men bare med smør på, er fint for hende… = mere Nutella til mig 😉

Har konsumeret mere end halvdelen af sådan et 800 gr. Nutella glas på…lad mig tænke…halvanden uge… shit altså!

Tror vist det er meget god timing at vægten er løbet tør for batteri…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *