Der er noget med, at i blogverdenen er det vigtigst med flest unikke besøgende fremfor hvor meget hver enkelt besøgende rent faktisk læser af ens blog.

Og her er det så, at jeg gerne vil afsløre at jeg har det stik modsat.

Jeg ELSKER at kunne følge med i, hvor mange indlæg der bliver læst pr besøgende! For det viser mig, at jer der kigger forbi får lyst til at læse længere tilbage og ikke har tabt interessen allerede efter at have læst det første indlæg. (Jeg kan selvfølgelig ikke udelukke at det selvfølgelig sker, at nogen mister interessen med det samme de kommer til at slå deres vej forbi min beskedne side).

Men det aller bedste jeg ved, er når nogen skriver en besked om at de har læst HELE bloggen, så bliver jeg simpelthen SÅ glad. Bare så I ved det!

Så ville sådan set bare sige jer et kæmpe tak, jer der læser med, – det betyder meget mere end I aner!

<3

4 comments on “Jeg blir’ så glad!”

  1. Jeg har læst hvert et indlæg, siden jeg startede med at følge, og så og lidt på kryds og tværs. Forstår så udmærket, hvad du mener, og derfor syntes jeg lige, jeg ville sige det 🙂
    Kys til dig også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *