Kørte afsted til morgen med træningstøj i bilen – ungerne blev afleveret og så var det meningen jeg først ville hen og svømme og så i Fitness World bagefter men så opdager jeg at det er idag mit nye telefon abonnement træder i kraft – arhmen altså, så ‘ingen tjeneste’ på displayet – så mig hjem og hente det nye simkort – man kan jo ikke bevæge sig nogen steder med en Tlf der hverken kan ringe/skrive eller gå på nettet vel?!!

Da jeg så kom hjem og satte mig i sofaen, skete det der ofte sker – sofaen tryllebandt mig og jeg var lige ved at falde i søvn, kampsvedende fordi jeg stadig havde overtøj på, ikke at jeg havde tænkt mig at tage det af, af den grund.
Heldigvis ringede A og fik mig ud af min døsighed – så kom faktisk op og svømme – 40 baner (1000 M) på 30 min. De første 10 baner røg på 7 min – vandet var så pisse koldt så jeg var nødt til at piske afsted for at få varmen!!
Og NU sidder jeg så og træner min for tidligt pensionerede ryg i Fitness World!
Nogle gange må man fandeme gerne klappe sig selv på skulderen! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *