Spring afslutning gik nogenlunde. Morten opførte sig fint, med undtagelse af da han begyndte at fortælle Alex at ‘mor havde smadret fars ur’. (Dengang Morten og jeg gik fra hinanden, blev jeg ringet op af en fra vores tidligere fælles arbejdsplads, der fortalte at Morten havde knaldet udenom længe – hvilket resulterede i, at jeg total smadrede hans elskede Festina dykker ur, som man i øvrigt ikke kunne få mere)
Nå, men så til spring, så opfordrer han Alex til at sidde og sige ‘Puuuhaaaa moar’ til mig fordi jeg havde smadret hans ur. Jeg kigger på ham og spørger ham om han virkelig gerne vil ind på den snak igen. Han griner smørret som han plejer, når han er klar til at slå noget over i en joke. Det virker som om han ikke helt kan huske hvorfor det nu også lige var at jeg ødelagde hans ur. Så da han 3. gang får Alex til at skælde mig ud for det og samtidig sidder og prøver at få mig til at få dårlig samvittighed over at han endelig har fundet et sted der kan reparere det, siger jeg højt, så alle på de nærliggende siddepladser der er fyldt med forældre og børn, kan høre det: ‘Morten – der var jo en grund til at jeg smadrede dit ur! – Det var fordi du lå og knaldede udenom!!’
Troede faktisk at han så ville lukke røven, men nej – psykopaten slog det over i en joke og sagde: ‘nååå var det bare derfor – nå men så bliver det repareret nu så det er klar til næste gang’ Dumme stodder. Jeg spurgte om han da havde tænkt sig at være utro igen? Hvilket han selvfølgelig benægtede, men indeni tænkte jeg da straks, at så kunne jeg da ringe til hans kæreste med det samme, så kunne hun smadre uret så snart han fik det fixet, for han knalder jo også udenom selvom han er sammen med hende.
Han forandrer sig aldrig…

Havde desuden lige fortrængt at Tobias også ville være med til springafslutning, hans datter gik jo på samme hold som Ida. Vi ender med at sidde måske 10 pladser fra hinanden. Vi hilser da vi kommer… Han og jeg har overhovedet ikke snakket ud, siden jeg sagde til ham at jeg ikke kunne se ham mere, da jeg kom hjem fra Costa Rica og NY i Februar. Jeg har nok heller ikke rigtig været klar…men det føler jeg faktisk jeg er nu…så jeg skrev en sms til ham lige inden det sluttede, om han stadig havde lyst til at få talt ud – det havde han heldigvis. Overvejer at foreslå ham på onsdag, men det er sgu alligevel lidt grænseoverskridende, men det ville nok være rimelig sundt at få talt ud om det. Og måske kunne undgå en masse akavede situationer når vi skal til fælles ting på skolen…fandeme også fjollet at finde sammen med en forældre til en af Ida’s veninder, som i øvrigt går i hendes parallelklasse og til at starte med, boede han faktisk lige bagved mig. Han flyttede heldigvis mens jeg var ude at rejse i januar…det har været meget heldigt ift at jeg virkelig ikke gad glo på ham lige da vi stoppede.

Min far siger altid at man skal holde sig fra dem i ens omgangskreds…det giver mening nu 😉 Men han mente det selvfølgelig ift hvis jeg overvejede at være Morten utro ;D OG så fordi han gav sin egen erfaring videre – han var nemlig min mor utro så ofte han kunne, og tricket i ikke at blive opdaget, ligger åbenbart i, at holde det uden for omgangskredsen.
Alt dette fandt jeg selvfølgelig først ud af efter de var gået fra hinanden da jeg var 20-21 år gammel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *