Der er styr på livet igen!

Puha var da lige ved at miste forstanden i torsdags.

A og jeg fik løst vores uoverensstemmelser og kom tilbage på rette spor. Vi har erkendt at vi vist begge to har lidt for mange lig i lasten ift konflikter og konfrontationer, at vi simpelthen ikke kan finde ud af at skændes på en konstruktiv måde og at vi måske burde se en parterapeut, som kan give os nogle redskaber til ordentlig håndtering af skænderier, så det ikke ender helt derude hvor jeg lukker mig inde bag min meterhøje mur og han smutter i sommerhuset.

Han hjalp mig med at aflevere Ida fredag morgen, og sørgede for at vi alle kom ud af døren i ordentlig tid, hvilket resulterede i, at jeg kom 10 min for tidligt på arbejde! Det var vildt! Helt ro i maven hele vejen ind til arbejde – og fandt oven i købet en p plads med det samme.

To af mine chefer kom da også og spurgte mig gentagne gange om jeg var ok, og om det var gået bedre med morgentrafikken end dagen før.

Fik i øvrigt en sms sent torsdag aften fra Natalie, om at hun var brudt sammen inde på arbejdet onsdag, og at hun nu endelig ville sygemelde sig i mindst en måned. Det har hun fandeme været længe om – hendes skilsmisse fra også en psykopat eksmand, som tævede hende, har bestemt heller ikke været nem. Og bliver det heller ikke foreløbig.

Gad godt at være en flue på en væk inde på bagkontoret på arbejdet.
‘Aj og så brød Natalie sammen onsdag og tudede og tudede – og gudhjælpemig om så ikke Malou bryder sammen torsdag og sidder og græder midt inde i afdelingen’.
De må dælme tænke sit vores ‘kære’ chefer.

Nå – I don’t give a fuck! ;))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *