Tidligere idag var jeg hjemme hos en kollega fordi vi skulle forberede os til det kursus vi er på om personlig udvikling. Var meget spændt på at se hvordan hun boede, for har dannet mig et ganske stereotyp indtryk af hende som værende selvvalgt single – fordi ingen mand automatisk falder ned i skødet på hende, hun har kat – måske to, gamle møbler arvet fra hendes mormor, og så har hun med garanti ikke fået sex i adskillige år. Hun er 40 år, lidt overvægtig og fedtet hud, men ellers skide sød. Kommer derhjem – og ja møblerne er da af gammel stil, men ser nye ud. Ingen kat…! Fin lys lejlíghed med masser af bøger og blomster. Under hele mit besøg sidder jeg virkelig med et nagende spørgsmål brændt ind på nethinden: ‘hvornår har hun mon egenlig sidst fået sex?’ Jeg tænker det sagtens kunne være flere år siden…hun er slet ikke typen der ville gide og bruge tid på dating sites. Og hun går ikke i byen og finder mænd… Gad vide om hun så ornanerer og gad vide om hun har en hemmelig skuffe med alverdens sex legetøj i.. Faktisk har det irriteret mig lidt idag, at jeg virkelig brænder sådan for at stille hende det spørgsmål… tænk hvis jeg engang kommer til at spørge hende til en personalefest hvor jeg har fået noget at drikke… puha det ville ikke være godt – medmindre hun selvfølgelig har fået mere at drikke end mig og hvis jeg er rigtig heldig ikke kan huske det næste dag 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *