Patrick var min kæreste gennem halvandet år, da jeg har været 20-21 år.

Han forgudede mig! og prøvede aldrig at ændre på mig – set i bakspejlet, er det faktisk ikke noget jeg kan sige om mange af dem jeg har været kærester med. De fleste har altid på et eller andet tidspunkt forsøgt at udforme en anden, for dem, mere ønskelig version af mig. Som regel en version, der skulle være knap så udadvendt og social, og bestemt ikke have alt for mange drengevenner.

Problemet var, at Patrick blev mere og mere glad for øl. Så hans aftner gik med at drikke i venners lag mens jeg var på arbejde, og dagen gik med at sove brandert ud, så vi havde nærmest ikke noget liv sammen til sidst. Jeg sagde det til ham flere gange, at jeg ikke gad mere, hvis han blev ved med at drikke så meget. Vi kunne jo aldrig lave noget sammen om dagen, fordi han sov brandert ud. Og jeg arbejdede altid om aftenen.

Han lovede gentagne gange at ‘den næste aften skulle han nok lade være med at drikke’, men han faldt jo i alligevel hver gang.

På et tidspunkt blev min far alvorligt syg, og jeg havde virkelig brug for hans hjælp, hvilket han også lovede mig. Men allerede den første aften jeg skulle bruge ham, var han for stiv til at kunne hjælpe med noget som helst.

Derefter gik det hastigt ned af bakke, og jeg slog op med ham 2 uger efter.

Sidenhen fik jeg børn med Morten og han fik en søn, men han blev single hurtigt derefter.

Vi har altid holdt en lille form for kontakt via fb, men genoptog den så noget mere, dengang jeg også blev single.

Det viste sig så, at han aldrig var kommet sig rigtig over mig, og havde derfor opgivet at finde sig en ny kæreste, for der var jo ikke nogen der var ligesom mig… Han havde desuden ikke haft sex i 6 (SEKS!!) år!!! da vi begyndte at snakke meget mere sammen i starten af 2013.

Arhmen jeg kunne jo ikke lade sådan en mand rende rundt og undvære sex på syvende år vel? Så vi mødtes nogle gange og havde sex, der i januar ’13. Det var rigtig godt-den ros skal han have! Og som bonus er han bestemt heller ikke ringe udstyret fra naturens side 😉

Nå, men som det jo plejer at gå, så ønskede han selvfølgelig mere, og det kunne jeg jo ikke tilbyde ham, så vi sluttede med at ses.

Hans sidste besked til mig 6 mdr. efter vi var stoppet med at ses var; ‘at han stadig elskede mig, men nu måtte det slutte, og jeg skulle forsvinde ud af hans liv for evigt’. Han slettede mig dog ikke på fb, så kunne jo stadig følge med i hans liv, og blev oprigtig glad da jeg så at han havde fundet sig en kæreste, og de så begge meget forelskede og lykkelige ud 🙂

Indtil han pludselig begyndte at skrive den ene ynkelige facebook opdatering efter den anden. Jeg skrev til ham, at jeg var ked af at han havde det skidt og håbede at det snart vendte for ham igen.

Siden har vi så skrevet lidt sammen om alt det der er gået galt for ham, endnu engang…

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *