•  At mine børn sørme også kan få børneorm
 •  At Mortens luderkæreste er en lille og lav, men meget kraftig rund tønde. Stik modsat hvad han normalt ville gå efter – jeg var chokeret! Men okay – Morten har vist også for længst lagt sit vaskebræt på hylden, og så gør det vel ikke noget at han bliver solidarisk med sin kæreste.
 • At Tinder nok er et af de mest tidsrøvende dødsyge spil…som jeg ikke kan stoppe mig selv i at spille.
 • At jeg synes Happn er grænseoverskridende!
 • At det ikke kun er nok at slå kameralyden fra når jeg er i nattevagt (læs; nedsat belysning)… ville prøve at tage et sniger billede af min lækre kollega og sende til Natalie som er på ferie… Blitz er faktisk også noget man skal huske at slå fra.
 • At jeg ikke så godt kan lide røde roser mere, efter FILF’en flere gange har efterladt store bundter af dem foran min dør. Han mener de siger mere end ord. Jeg har den største røde kravle rosen busk på hele den ene side af min hoveddør – kunne de ikke bare have været en anden farve!
 • At jeg mistænker FILF’en for at være paranoid skizofren…!
 • At jeg åbenbart har grænser
 • At jeg har verdens bedste mennesker i mit liv, som altid støtter mig og er der for mig, også selvom de selv har en svær periode i deres eget liv
 • At resultatet af, at børnene er 2 1/2 uge hos Morten, medfører at jeg har mistet evnen til at rydde op og gøre rent…faktisk har jeg vist bare helt mistet min ansvarsfølelse og istedet brugt tiden på veninder, byture, mousserende rosévin, shopping og træning – ego ego ego ! Jeg er ret vild med det!
 • At jeg har fundet ro i, at kommunen har lagt sagen med børnene og Morten på standby, til børnene er retur hos mig, de er på ferie, og hunden bliver passet.
 • At Chefen virkelig er vendt tilbage i mit liv på daglig basis… og jeg ikke lige helt kunne finde mit fodfæste i det…venskab… men tror jeg har fundet ud af det nu hvor vi er trådt ind i næste måned…more to come on that one.
 • At jeg godt kan mærke at 122 timers arbejde på 12 dage beviser at jeg vist ikke er 25 længere
 • At sådan en brækket tå faktisk gør ondt i lang tid! Og jeg blev straffet hårdt i søndags, efter at have været i byen i høje hæle om lørdagen…jeg kunne simplethen ikke få mig selv til at gå i byen i flade sko.
 • At jeres søde opbakkende kommentarer her på bloggen, løfter mit humør helt vildt – tak ❤️

5 comments on “Hvad jeg har lært i Juni”

  • åh gud! Det var heldigvis mit første, men ikke desto mindre VIRKELIG pinligt! Kollegaen kiggede op på mig og jeg rystede min tlf forvirret i desperation og fik sagt noget i stil med; ‘hvad fanden var det?’ – arhmen altså….der er visse ting man bare ikke kan trække blondine-kortet på 😀

 1. Gid jeg havde lært en tiendedel😊🙄
  Sååå pinligt med blitz. I det mindste var lyden slået fra😂🙏
  Jeg er – åbenbart – typen, som ikke lærer af (egne) erfaringer og er igen havnet i psykonarcisistens alt for dejlige favn. Bliver nok liggende til helvede igen bryder løs 😬

  Lilletå. Jeg sagde det jo! Det gør så sindssygt nas, at du overhovedet har kunnet have høje sko på??

  Virkelig god plan med ferie og børn og allermest at vente på, de er hos dig igen.

  Jeg tager et par uger mere med brækket arm i slynge. Kunne åbenbart ikke finde ud af at høre efter, hvad læger sagde jeg skulle/måtte…eller så har jeg mistet evnen til at fatte alvor?
  “Vi sagde helt i ro”… Oversat til mig: bare giv den gas 😟☀️💪

  Rigtig god bedring. Nyd rod, Rosé og egotid. Det er så vigtigt.❤️
  Knus 😘

  • hahahaaaa 😀 undskyld – men ret god beskrivelse af din brækkede arm situation 😉 de mener det jo heller ikke altid så alvorligt de der lægemennesker vel?!

   tør jeg spørge Hvem der er psykonarcisist…? (Det var faktisk et svært ord at stave til!) Jeg håber ikke du er blevet hvirvlet ind i en eller anden lortet mandsperson?

   Lilletåen fik en masse smertestillende inden vi tog afsted, og så toppede jeg det jo med loads af alkohol, mega sund kombi (siger sygeplejersken!)
   Håber snart din arm bliver bedre!

   <3

   • Sorry…psykonarcissist er, desværre, et ongoing forhold, som jeg af uvisse årsager ikke formår at komme ud af..
    En mand. Ganske særlig og ganske svær at komme udenom.
    Lortet mandsperson er nu tilføjet listen…

    Godt gået med fest og brækket tå, panodil kan være vejen frem💊

    Ro på aktiviteterne her gør livet med brækket arm mere tåleligt, men ikke sjovere..er ved at være træt af andre mennesker skal skære min mad ud….

    Rigtig god weekend, og tillykke med afleveringen, det er fandme sejt gået❤️👍

    PF

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *