MEN! måske har jeg fået løst det. Wuhu!

I var jo så søde at skrive mails til mig efter mit sidste indlæg  TUSIND TAK FOR DET!! og selvom jeg virkelig ikke er skide teknisk på en computer, så tror jeg måske det er lykkedes mig at få slået noget fra, så man nu igen kan kommentere herinde. Hvilket jeg jo helt personligt er allermest glad for at I gør, hvadenten det er positivt eller negativt, så er det faktisk fedest når I gider komme med jeres besyv på det kaos (yes – og her hentyder jeg desværre til mit liv) jeg til tider smækker op herinde.

Nå!

Weekenden står for døren. Personligt skal jeg en uge til Skagen med alle mine unger plus et ekstra barn, Ida har en veninde med, tænkte det formentlig ville være givet godt ud, fremfor at skulle høre på hende en hel uge om at hun ikke havde noget at lave, fordi hendes brødre lige pludselig er blevet meget små, i forhold til den hast hun har med at blive større. Help me please! og hun af den årsag nu ikke kan finde ud af at lege med dem længere. Hun bliver 11 om en måned, hvem sagde præteen?? Derudover er der noget der tyder på vejret bliver som Danmark er oftest – ustadigt med regn, måske sol med skyer…det skifter lidt afhængigt af hvilken vejr app man bruger. Jeg har aldrig været i Skagen før, så har travlet internettet for aktiviteter vi kan lave hvis vejret virkelig har tænkt sig at modarbejde os, men det er faktisk ikke så nemt at finde ud af hvilke aktiviteter der er et must og hvilke der måske bare er sådan lidt bobbob og dermed kan udelades og samtidig spare mig for en masse penge.

Er der nogle af jer der kan anbefale steder der bare skal ses og opleves i nærheden af Skagen?

Og på denne måde får jeg også lige endnu engang testet om I rent faktisk kan kommentere eller om jeg bare har knoklet forgæves for at lede efter fejlen på siden. Jeg krydser fingrer…

Om ikke andet, så rigtig god weekend til jer, jeg håber I skal til varmere himmelstrøg, så er jeg gerne den der er misundelig herhjemme.

 

4 comments on “Houston we have a problem”

 1. Does it work?… Rigtig god tur til Sksgen! Jeg har ikke været der siden jeg var tre, hvilket er 36 år siden, så de gode råd må du hente andetsteds!… Min ældste er lige blevet tolv, og den mellemste fylder ni – idag! Jøsses, tiden er gået stærkt!

  • YEESSS It works!! 🙂 Kan ikke forstå du ikke lige kan give nogle fifs på do’s and don’t’s i Skagen når det kun er 36 år siden du sidst har været her 😉
   Og stort tillykke med din store!

 2. Hej
  Jeg er ny læser. Kan ikke huske, hvordan jeg endte hos dig. Men det gjorde jeg. Har læst alle indlæg de sidste to måder. Lidt stalkeragtigt, men du har vel skrevet det, fordi du vil dele dit liv…. Og tak for det. Må man bede en lidt mere? Kunne da godt tænke mig at vide mere om ham der/de der mænd!

  Nårgh ja… Jeg har været i Skagen et par gange. Kan bedst huske Grenen, Råbjerg Mile og Skagens museum. Og nu er det 3000 år siden jeg var barn, og hvis jeg kan huske det, må det vel være en anbefaling værd 😳
  God ferie 😁
  Louise

  • Fedt! Velkommen til Louise 🙂 – og overhovedet ikke stalker agtigt, er kun meget beæret over du har brugt tid på at læse tilbage <3

   Og tak for anbefalingerne, vi har nået en hel masse, bare ikke Skagens museum, men jeg tror mine unger får samme minder som dig, selv hvis ikke de kommer herop igen de næste 30 år, for det har virkelig givet os en på opleveren at være her 🙂

   Og de der mænd der… jeg laver en update snart og den er desværre ikke helt pretty, hvilket er årsagen til jeg har været lidt tavs omkring det 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *