Nå!

Så har jeg gået rundt i et stykke tid og haft ondt i maven, det har været sådan lidt diffust over det hele, men den sidste ca halvanden måneds tid har jeg virkelig følt jeg har været ved at tabe underlivet – især når jeg rejste mig fra en stol.

Har også blødt i snart 4 uger… Det er alligevel utroligt at jeg er sygeplejerske! Jeg er simpelthen så dygtig, hvis jeg selv skal sige det 😉 til at passe på alle andre, men stinker virkelig til at passe på mig selv.

Jeg står så nede i børnehaven og skal hente mine to mindste banditter og mærker pludselig at den der lille pletblødning jeg har haft længe, vælger at ekspandere og på et split sekund gennembløde det lille stykke toiletpapir jeg havde i mine trusser, mine trusser og mine bukser – FOR HELVEDE DA OGSÅ!!
Mig ud på deres toilet/depotrum. Halleluja for at jeg i dagens anledning havde valgt at tage en trøje på der dækkede min røv og tilsvarende foran. Hvor filan kom alt det blod fra og hvorfor??

Kl 17 ankommer Louise med hendes to banditter og vi skal have en hyggelig aften med middag og lidt tøsesludder. Det lykkes da også, men de der underlivssmerter tager til… Louise er meget ivrig for at jeg tager på skadestuen….arrrrrgh men når man selv arbejder inden for systemet, så strækker man det virkelig længe inden man…eller jeg..henvender mig sådan et sted.

Nå, men næste dag får jeg en tid hos min egen læge. Inden da havde jeg været på arbejde og faktisk begyndt at blive mere og mere nervøs for hvad pokker det kan være… Syster, kræft, hvad?? Så jeg får en kollega til at tage en bunke blodprøver på mig, så ved jeg da lidt inden jeg skal til lægen. Men alt er som det skal være…selv min blodprocent har aldrig været højere – I don’t get it!

Kommer til lægen, og det første hun siger til mig – du tog vel ikke en graviditets prøve, nu du alligevel testede for alting?…. ØØØØØØØHHHHHHHH…. NEJ!? Jeg har jo en spiral, en hormon spiral ovenikøbet – altså hvad fanden er oddsne for det?! Åbenbart under 2% ifølge den gynækolog jeg så blev sendt til akut på Herlev Hospital.

Tissede på en test hos lægen… som var negativ… meeeeeen man skal altså ikke tro på sådan en test lige med det samme, for vupti, så kom der da sørme lige en ekstra lille streg frem… fuck altså!

Lægen ringer til mig da jeg, rystet, er på vej hjem i bil. Hun siger til mig – tag på Herlev NU, og du må IKKE køre bil i tilfælde af at du rumpere og du må ikke være alene, for indtil andet er bevist så er du gravid uden for livmoderen. Der sad jeg så midt i et lyskryds – alene… i min bil…

Tisser på en pind derhjemme – mest for A’s skyld, og den bliver da også ganske positiv…

Alle børnene blev pakket i bilen og så kørte A mig til Herlev. Her møder jeg en kvindelig forvagt, som har en ganske nydelig mandlig medicin studerende med sig. Det er faktisk ret grænseoverskridende at smække stængerne op i bøjlerne, når der står en ung mand med og kigger over skulderen på lægen.

Lægen siger begejstret om hvad jeg så har tænkt mig hvis nu den sidder rigtigt og de har fundet ud af hvor langt jeg er henne?
PAS! Ryger det ud af mig. ‘jeg har sådan ca vidst jeg er gravid i under 2 timer – jeg aner overhovedet ikke hvad jeg tænker om noget som helst lige nu.’

Bagefter tilføjer lægen så; ‘nå, så du er sygeplejerske? Hvor arbejder du henne?`
Jeg svarer at jeg arbejder på Rigshospitalet på afd Bib (er selvfølgelig hemmelig;) Hvorefter den pæne medicinstuderende ivrigt kommer ind i samtalen og tilføjer: ‘Nå fedt, den afd har jeg taget en masse afløser vagter inde. Men I bruger vist ikke så mange afløsere mere’.
Nej thank Lord!

Arhmen altså – så ligger jeg der med spredte ben, en ultralydsskanner med kondom på langt oppe i mit underliv, og en lækker medicin studerende som jeg måske kommer til at rende ind i inde på min egen afd… Jeg magter det ikke!

Baby er ikke at finde – så jeg bliver sendt hjem og skal have taget nye blodprøver igen fredag for at se om HCG niveauet er stigende eller faldende. Kan ikke vente og får taget en prøve på mit arbejde i går – det er heldigvis faldende. Jeg bløder også mere og har knap så ondt. Forhåbentlig er min krop ved at udskille den af sig selv. Jeg skal til skanning igen på tirsdag.

De tog min spiral ud på Herlev – tænker at der er lukket for det varme vand indtil alternativ løsning er fundet… Det er nemlig 9.gang jeg er gravid, har nu haft 6 (SEKS) spontane aborter.

Havde faktisk en lidt øv fornemmelse over at HCG niveauet var faldende…det er mærkeligt, jeg vil jo egentlig ikke have flere børn, og man kan sige, den her sad jo heller ikke som den skulle, og min krop er ikke rigtig bygget til at få flere unger. Og alligevel tænker jeg virkelig meget over det… så meget så jeg var ved at få A overtalt til at vi fik en sort cockerspaniel der kunne blive kæreste med min røde Birthe og så kunne de få nogle hvalpe.

Jeg er ikke rask ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *