Nå ja! Skrev også med Camilla igår aftes – spurgte om hun havde det godt og stadig var på krisecentret. Det havde hun og det var hun…meeen hun var lige på weekend hos Mikkel fordi hun skulle til fødselsdag hos en veninde… Jeg skrev at så var de vel sammen igen, hvilket hun bekræftede med at ‘de ikke kunne undvære hinanden, men at de ikke skulle bo sammen’.

Da min kollega havde siddet og fortalt hele hendes historie om hendes sindsyge eks også, så fortalte jeg hende om Mikkel og Camilla, for hun kender også Mikkel herinde fra arbejdet, hvor han er portør. Hun var klar på at slette ham med det samme fra FB. Men istedet facebook-stalkede vi ham og fandt ud af, via hendes konto, for jeg har jo blokeret ham, at han samme aften var i byen med Camilla, og de havde tagget sig ind et eller andet sted i København og i kommentarfeltet havde Camilla lavet en masse ikoner af kyssemunde og fingerringe…! Min kollega skrev så og spurgte om han var blevet gift og om man skulle ønske tillykke, men han svarede desværre ikke. Men enhver kan jo godt regne ud at han har friet til hende og hun er faldet tilbage i armene på en psykopat der tæver hende.

Jeg må jo bare erkende at jeg gjorde hvad jeg kunne for at hjælpe hende væk fra ham, og at nogle kvinder ikke er stærke nok til at tage skridtet væk, når manden manipulerer og lover hende alt mellem himmel og jord for at få hende tilbage.
Gad vide om hun tænker at NU er han aldrig utro igen, for nu bliver vi gift og gifte mænd er jo per definition aldrig utro…. BLØH !

Jeg håber for hende at han ikke en dag slår hende ihjel, men bare nøjes med at tæve hende nok til at hun måske næste gang er stærk nok til at gå…og blive væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *