på hele mit ‘screw-up’ med A.

Han var godt nok lææænge om at blive god igen – det krævede en gå tur med dertilhørende smøg, som han efterfølgende prøvede at skjule at han havde røget (det hedder sig at han er holdt op..) samt ALT for lang snak om det samme over and over… Må jo nok bare erkende at jeg er lidt manden i forholdet og han har lidt mere tøsegen end jeg.

Jeg gider ikke bære nag – det har jeg gjort førhen i mit liv, men så fik jeg to drengebørn, og opdagede hvilken fantastisk evne de har til at nulstille. Det kan godt være de lige får langet et par håndflade efter hinanden, men så siger de undskyld, med lidt hjælp fra mig, og så leger de videre som om intet var hændt, og er igen de bedste venner. Sådan en seance behøver ikke tage mere end max 20 min – I love it!
Så den evne har jeg prøvet at adoptere.

Men ift A og hele konceptet ‘forgive and forget’, så kører jeg nok med lyntoget og han sidder fast i bumletoget som stopper på samtlige stationer, hvor han både endevender og bearbejder alting til hudløshed.

Han kalder mig den jyske stodderkonge af samme årsag…

I hans terminologi, så forseglede vi forsoningen med sex, så var alle brikker ligesom på plads i hans univers igen. Altså sjovt som mænd kan komme hurtigere igennem tilgivelsesfasen hvis der lige kommer lidt sex med i processen.

I sidste ende har de nok bare stadig lidt primater i sig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *