Hold nu op hvor blev vi fulde igår!

Vi skulle mødes med min mor og hendes mand i nabobyen hvor de bor hele vinteren. De havde inviteret Louise og jeg ud og spise på en restaurant der hed Cortiljo – vi fik virkelig lækker mad og rigtig mange flasker rosevin.
I vores hastigt stigende beruselse får jeg fortalt min mor stort set alt om mig Morten og den måde vores forhold var på -fik også fortalt lidt for meget…nogle gange skulle jeg virkelig øve mig i at få et filter! For havde nok ikke været nødvendigt at fortælle min mor om Mortens tilbøjeligheder til Shemales og trannies! Arhmen altså!
Louise fik også en forkert dessert og en alm cola istedet for en Zero, hvorefter hun også får udbrudt at nu er hun nok nødt til at give tjeneren et blowjob hvis hun skal undgå at han tisser i hendes øl når nu hun hele tiden er til besvær.
Og jeg kommer til at fortælle om dengang Louise som 17 årig ligger og knalder med sin daværende kæreste hjemme i kælderen i sin mors hus, og moren pludselig kommer ind i rummet og siger til det aktive par i sengen: ‘bare fortsæt – tag jer ikke af mig- jeg skal bare lige hente noget ovre i skabet’.
Kunne godt se min mors øjenbryn lige røg et par cm højere op i panden så jeg måtte skynde mig at sige at jeg selvfølgelig nok havde taget fejl af alderen, for sådan noget gjorde vi selvfølgelig ikke da vi var 17!
Nå men vi havde en virkelig sjov aften!
Min mor og hendes mand tog hjem ved 1:30 tiden – de skal nemlig køre mod DK idag og være hjemme til 1/10 – hvem der bare havde deres liv!
Louise og jeg blev siddende til de lukkede kl 2. Der sad stadig nogle mænd i baren som Louise helt vildt gerne ville i kontakt med og det virkede som om de skulle have deres egen lille fest når restauranten var lukket. Louise blev ved med at spørge tjeneren hvor man kunne gå hen bagefter og tjeneren svarede hver eneste gang i ren ‘dum & dummere’ stil at vi bare kunne gå lidt hen af gaden så var der en bar der havde åbent.
Nå så gik vi til sidst når nu de ikke fattede at de selvfølgelig skulle have ladet os blive og drikke med dem. 😉
Lidt længere henne ad gaden var der ganske vist en bar, der var ikke så mange mennesker derinde men det betød ikke noget. Vi fik to øl og inden vi fik set os om væltede en stor gruppe svenskere ind af døren. Jeg var ude og danse med den ene, sådan en total smartass der hele tiden lavede highfive. Men når han gjorde det til Louise fjernede han hånden hver gang så hun slog ud i luften.
Faktisk lidt sjovt når jeg tænker over det nu, men virkelig plat igår.
Louise snakker på et tidspunkt med chefen for firmaet og midt i deres samtale vender manden pludselig Louise ryggen…så var han vist træt af fulde danskere haha
Jeg får også danset med stedets absolut mest ucharmerende mand. Han var omkring 50-60 år, en lille smule højere end mig, vejede nok +150 kg, havde olieret gråt krøllet hår til skuldrene og havde grå jogging bukser på. Men han kunne danse og det var nok for mig! 😀
Imens faldt Louise i snak med en af de andre svenske mænd der var med – Alexander. Og de ender med at udveksle Tlf nr og tantekysse inden vi gik derfra…eller var det dem der gik først…hmm…
Hele aftenen havde der været bøvl med deres dankort terminal – ved faktisk heller ikke helt hvorfor vi ville betale med visa når vi havde kontanter. Nå, men da vi så vil hjem beslutter vi os for, i vores gennemførte brandert, at vi vil prøve at skride fra regningen på 4 Cervezas til 6 €! Arhmen altså – vi er jo ikke voksne!
Det lykkes selvfølgelig ikke – vi når kun lige ude og rundt om hjørnet hvorefter bartenderen kommer styrtende efter os og opkræver os de 6 €, vi lader selvfølgelig som om at vi troede de var betalt pga alt det med dankortene.
Får ham heldigvis til at ringe efter en taxa og så bliver vi kørt hjem til et af nabohusene fordi Louise har paranoia over om taxachaufføren kunne finde på at komme tilbage med alle sine venner og tjah jeg ved ikke lige hvad. Så vi lader som om vi er ved at låse os ind i en kæmpe villa – faktisk meget heldigt deres alarmsystem ikke bragede i gang…
Kan ikke huske hvordan jeg er kommet i seng…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *