Og så er der parret i slut 30’erne. 

Han er klippet helt kort, tatoveret henover skuldrene og ned på begge overarme. Det er tydeligt at han engang har været en ret så veltrænet mand, som nu har ladet stå til og har tillagt sig dobbelthage, hængedunk og mantitties. Han retter konstant på sine badeshorts, men lige meget hvad, ændrer det desværre ikke på at maven hænger  udover. 

Hun har sikkert også været en lidt mere fast model, men har også lagt sig ud især på røv og hofter. Der er spor efter strækmærker på nederste del af maven, så hun har sikkert børn, men har fået opereret sit maveskind for hun prøver hele tiden at hive op foran i de lidt små bikinitrusser for at skjule arret. Og det samme gør sig gældende for hendes bikini trekantstop, som hun trækker ud til siden for at skjule at hun også har fået lavet sine bryster mindre – der er nemlig også et gammelt ar ude under hvert bryst ved armhulen. 

Den skarpe læser har gennemskuet at sidstnævnte feriefordom omhandler migselv og A.

Man skal vel have lidt selvindsigt også… 

Heldigvis er vi ikke på ferie i modelland, for så havde jeg godt nok sparret på ‘all inclusive’ og havde virkelig følt mig ilde til mode blandt alle de andre gæster. Næh – heldigvis er det ganske almindelige mennesker som jeg selv og A… 

  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *