Ligger ved poolen her i Tyrkiet og betragter menneskerne omkring mig. Det er en ganske underholdende beskæftigelse. Og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg selvfølgelig bliver betragtet lige så meget af alle de andre også. 

Når jeg observerer andre mennesker, bliver nogle af dem uvilkårligt stemplet af alle mine fordomme og andre bliver diagnosticeret med alle mulige sygdomme – sidstnævnte er virkelig en arbejdsskade jeg dagligt er plaget af, når jeg møder nye mennesker. Og så er der selvfølgelig dem der både får en diagnose og en fordom. 

Fx er der det hollandske par lige bag ved os. Gætter på de er omkring de 30. Manden er normal af bygning, har neonorange badeshorts på, voldsomt svampeinficerede negle på samtlige tæer og er efter min smag klippet lidt for højt op på hver side af hovedet, så hans halvgrå hår i midten ligner tilblivelsen til en 80’er hanekam. Kæresten, er i en farverig blomstret todelt badedragt, I ved – en af dem hvor overdelen dækker helt ned til bikinitrussen. Eller…i hendes tilfælde dækker den ikke helt derned. Hun hører under kategorien ‘Big is beautiful’. Dem er der iøvrigt en del af hernede. (Inklusiv min egen bedre halvdel…) Ind imellem sætter hun sig op, spreder benene ud på hver side af solsengen så jeg har frit udsyn til inderlår der bærer tydelig præg af at gnide smertefuldt mod hinanden når hun er på højkant. Jeg kan heldigvis ikke se hende direkte op i muffen, den bliver fint dækket af hendes mave, som imponerende nok, også samtidig sørger for at brysterne bliver skubbet helt op under hagen. Diabetes er vist ikke indtrådt endnu, at dømme ud fra antallet af konsumerede sodavand, meeen mon ikke det bare er et spørgsmål om tid… 

1 comment on “Feriefordomme #1”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *