Vågner kl 3 i nat ved at A krampagtigt kæmper med at få min dyne ud mellem mine ben, hvor jeg ellers havde fået lavet en dejlig fin kile mellem mine knæ – i trods klemmer jeg sammen om dynen, nøj hvor jeg bare ikke orker sex, det er vel heller ikke mere end 5 timer siden vi sidst havde sex…!

Vender mig med ryggen til ham, stadig med dynen fastklemt mellem mine knæ – han skal fandeme ikke bare sådan tro han bare kan flå den væk fordi han synes at nu skal vi have sex!

Straks mærker jeg hans stive pik lige over hvor min røvrevne slutter – dér ligger han så og langsomt presser den ind i ryggen på mig mens der kommer små nydelseslyde fra ham…arhmen altså – hvor meget nydelse kan der lige være i en hård ryg?

Jeg tænker: jaja fortsæt du bare der, så sover jeg lige lidt videre 😉 Men efter 10 min på den måde, og hvor han presser lidt hårdere og hårdere for hver gang, må jeg erkende at gnidningseffekten jo faktisk er, at det begynder at gøre lidt ondt i huden. Jeg rykker lidt på mig for at den kan finde et andet sted at gnide mod, hvorefter han siger – kan du ikke lige hjælpe den lidt på vej? Får udbrudt lidt irriteret at hvis han så gerne vil have den ind, så kunne han jo tage og mærke efter med sine fingrer istedet for at prøve at lave et tredje hul i ryggen på mig!

Havde faktisk ikke troet at præcis denne her situation skulle følge med helt op til præ 40 års alderen, men at den var forbeholdt de uvidende generte 20-årige drenge…suk…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *