Så her den anden dag henter jeg Ida efter springgymnastik og falder i snak med hendes venindes mor. 

Af en eller anden grund falder snakken ret hurtigt på vores ex mænd og så viser det sig at denne mors ex mand, som hun var gift med i 20 år, nu skilt i næsten 4 år, også har en diagnose – han er det man kalder Borderline. 
Som min psykolog siger – det hører alt sammen med i kategorien ‘personlighedsforstyrrelse’. 
Denne ex mand terroriserer dagligt moren, vi kan kalde hende Irene, fordi de stadig ligger i bodeling og børnedeling. De har åbenbart et kæmpe hus på strandvejen, 4 sommerhuse og et firma sammen. Manden mener at Irene bare kan give ham to millioner, så skal han nok beholde alle husene og firmaet og så er de kvit! 
Desuden vil han ikke have deres tre børn på samme tid, bare for at pisse hende af og begrænse hende, og når han skal have dem så skal Irene betale ham for det. Faktisk bor den ældste af deres piger hos ham, og de to yngre hos Irene, den ældste skal på efterskole efter sommerferien – det betaler Irene, fordi det vil ex’en da overhovedet ikke bidrage til. 
Når manden tager denne datter med på ferie, sender han en mail til Irene forinden om at hun skal huske at give hende lommepenge og solcreme med, for hvis ikke hun gør det, er det Irenes skyld hvis datteren bliver solskoldet mens han har taget hende med på ferie. 
Tænk manden sidder i et hus til over 17 mio og så vil han ikke engang købe en solcreme til sin datter. Hvad helvede sker der i hovedet på sådan en mand?!! 
Det der skræmmer mig mest efterhånden er, at der virkelig render mange ‘almindelige’ mennesker rundt med en personlighedsforstyrrelse og dette var jeg jo aldrig blevet klar over hvis ikke det var fordi jeg selv var blevet opmærksom på det pga min egen psykopat ex. 
Men det er også som om de mennesker, eller kvinder er det jo egentlig, der har boet med sådan en, pludselig åbner op og fortæller mig alle de her ting ud af den blå luft… 
Gad vide om man får en eller anden ‘Vibe’ som udstråler: ‘jeg ved hvordan det er at bo sammen med en psykopat, bare læs af på mig’
Det er nu meget rart at vide at jeg ikke er den eneste der har været igennem en psykopats manipulerende jerngreb…og kommet nogenlunde ud på den anden side 😉 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *