Hørte endelig fra Camilla sent igår aftes. Hun har det svært og havde mødtes med Mikkel i forgårs og det havde også været hårdt. 

Min mavefornemmelse siger mig at hun ender med at bukke under og finde tilbage til ham… Og på et eller andet plan kan jeg jo desværre godt forstå hende – det er virkelig svært at slippe en psykopat – de fanger en ind, og sørger for man bliver afhængige af dem. Og når de endelig giver en den udelte opmærksomhed, som man jo egentlig fortjener hver dag, så kan man leve så højt på det så man finder sig i alt deres andet bullshit til daglig. 
Det er vel lidt ligesom en form for dope man bliver afhængig af. 
Kan huske med Morten – vi havde måske 1 enkelt dag hver halvanden måned hvor han virkelig var sød og vi lavede hyggelige ting sammen, og når vi havde haft sådan en dag, så kunne han være 100% idiot den næste måned inden jeg begyndte at brokke mig igen – og sådan kørte det i ring indtil det hele flød over. 
Og på er tidspunkt så får Camilla også sat det endelige punktum og kan give helt slip på Mikkel, men lige nu tror jeg desværre stadig hun er lidt i tvivl om det er det rigtige hun har hang i… Håber virkelig krisecentret hun bor på får hende ordentlig videre i systemet her efter påske…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *