Sidder på arbejdet i min første nattevagt af 3…den er heldigvis snart slut, har godt nok været træt undervejs. Min patient har bare sovet, og det har kun været småting der skulle ordnes hos hende i nat, så er sådan en vagt altså lang!

The Mantitty sidder 2 sengepladser fra mig og passer 2 patienter… priste mig lykkelig for at min patient er isoleret, så han ikke bare kan komme anstigende og snakke hele tiden, og han er heldigvis også fint beskæftiget med de to patienter, så han snakker med dem istedet. Og minsandten om ikke det lader til at han har fået en t-shirt på der rent faktisk passer hans lille krop, så hans kropsbehåring forbliver inde og ude af syne – jeg takker stille tøj leveringsfolkene 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *