Så sidder i Skagen i et semi stort sommerhus med fire sovende unger i den anden ende af huset. Lige nu regner det – hvilket jeg synes er monster hyggeligt at sidde og lytte til.

Hvad jeg til gengæld ikke synes er så hyggeligt er det der med at være alene voksen (kvinde) efter mørkets frembrud, i et fremmed sommerhus. Jeg har lige luftet Birthe mens det stadig var en lille smule lyst og efterfølgende har jeg så gennemgået hele huset for boogiemænd. Altså jeg taler om, at jeg har ligget på gulvet og gloet ind under samtlige senge, kigget i alle skabe, hvor et menneske ville kunne presse sig ind, rullet samtlige gardiner for, med undtagelse af køkkenvinduet, fordi dem der har huset, af fuldstændig utilgivelige og uforklarlige årsager! har valgt ikke at sætte gardiner op der! Arhmen har de da ingen forståelse for den panik der kan udspille sig når man har et vindue man ikke kan lukke af for. Seriemordere kan jo stå og observere samtlige mine moves uden jeg har den fjerneste mulighed for at se at han står og holder øje med mig.

Derudover så hjælper det heller ikke at grunden til det her sommerhus er på 3300 m2 og efter adskillige ture med Birthe, har jeg hurtigt afkodet at det vist nok egentlig er gennemsnits størrelsen for sommerhusgrunde heroppe. Så det der med at skrige efter hjælp, skulle den der seriemorder dukke op og banke på køkkenvinduet med en allerede blodindsmurt jægerkniv, vil utvivlsomt være fuldstændig omsonst. Og at løbe efter hjælp vil med garanti også resultere i, at han indhenter mig ved at gribe mig om mine ankler samtidig med han lige skærer min achillessene over så jeg ikke kan løbe videre.

Ja, og så er løbet jo ligesom kørt ikk!! Den del er vi jo alle sammen godt klar over.

Og eftersom Danmark jo nærmest er verdenskendt for antallet af seriemordere on the loose, så ser jeg mig nok nødsaget til at ligge mig i sengerevnen mellem min to drenge i nat…

…just in case…

4 comments on “En ren gyser………”

  • Jeg overlevede og det samme gjorde alle ungerne – helt udvidende om den skæbne de med nød og næppe undgik i nat 😉

   Min datter har en veninde med (thank God for det btw!) måske det er det jeg ikke har været klar i spyttet om, for jeg er ganske alene voksen..og helt planlagt. Jeg havde nemlig lykkelig glemt de der paniktanker der kan dukke op når man er alene om aftenen… 😉

 1. Åh, hvor jeg kender den følelse! Og de dersens mystiske lyde man så pludselig hører (*KNIRK*), som bare gør det hele endnu værre!… Kunne du lave noget improviseret gardin i køkkenet med et lagen eller nogle viskestykker afh. af størrelsen på de ruder?… Og så må du ha’ gang i nogle achillesscenebrynjer så du kan spurte fra ham seriemorderen?…. Du kan tage patent på dem, og blive millionær, det er jeg sikker på!

  • Her er SÅ mange lyde om aftenen! især tv’et har en tendens til at lyde som en tikkende bombe der bare tæller ned til eksplosion.

   Achillessenebrynjer 🙂 🙂 Hvor er det sjovt! Det er faktisk lige før jeg tænker de ville være en lille smule mere besværlige at løbe med end uden, medmindre man kan lave dem i noget letvægtsnoget men med samme ‘styrke’… uhhh jeg kan godt se der er muligheder her!
   Baghjul til alle seriemordere!! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *