Har været til psykolog for anden gang.
Jeg plaprer løs og tænker at på et eller andet tidspunkt, så ved hun vel hvor hun skal bore dybere. Men på et tidspunkt spørger hun så om jeg føler vi arbejder med noget…hmm..virkelig godt spørgsmål! For det gjorde vi nok ikke…

Men så pludselig spørger hun til mine forhold før Morten hvor, når jeg lige fik tænkt lidt over det, nok har haft lidt samme tendens som nu, med at stikke af så snart de begyndte at snakke børn og familie. Hvorefter psykologen begyndte at sammenligne mig med en fugl…! Hun spurgte til mit behov for frihed, hvilket jeg nok egentlig har et ret stort behov for. Hun mente Morten ikke kun havde sat fuglen i bur, men også bundet mine vinger.
Jeg kan rigtig godt lide den metafor! Den giver mening for mig og hvem jeg er, OG ikke mindst – på en eller anden måde har det gjort at jeg har kunne slippe ‘offer rollen’ lidt mere ift alt det Morten har gjort mod mig.

Jeg er på vej op igen – det føles fantastisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *