Dag 3 efter min mave operation

Har været i bad i dag! Wuhu!
Det var et stort øjeblik – fuck det var tiltrængt.
Nogle gange er der virkelig store fordele ved at A ikke har nogen lugtesans ;D

Jeg kan bevæge mig meget mere rundt end jeg havde forestillet mig på nuværende tidspunkt. Er til gengæld begyndt at døje lidt med min ryg i stedet – min ischias nerve har sat sig i klemme i højre side, og dét overskygger faktisk alt det andet vedrørende min mave.

Jeg glæder mig også virkelig meget til jeg kan begynde at rette mig lidt op, for går stadig lidt som en gammel pukkelrygget heks 😉

Har ikke tænkt mig at fortælle mine børn om operationen. Undskyldningen er at min datter bare deler det med gudoghvermand både på sin skole og formentlig vil hun også fortælle det til min ex Morten, og lige ham magter jeg faktisk ikke nogle dumme kommentarer fra. Ved godt jeg ikke med garanti kan vide hvordan hans holdning er – men jeg er dog alligevel skadet af den erfaring han har givet mig. Så historien kommer til at hedde at jeg har fået hold i ryggen, hvilket også kan forklare det støttebælte jeg har på rundt om livet 😉

Det store problem bliver dog nok at alle mine børn er sådan nogle kravle/tumle børn, og de gør det allerhelst ovenpå os voksne…

suk det skal nok blive interessant…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *