Oh yes – det er desværre mig…og jeg er bestemt ikke stolt af det.

Jeg tror måske jeg er kommet til den konklusion, at det ikke er sundt for mig at være sygemeldt uden kontakt til andre voksne mennesker på daglig basis, jeg får simpelthen alt for mange mærkelig idéer i mit uinspirerede hoved!

Jeg har længe virkelig følt at A kom ud af vores brud med langt flere plusser på sin side end der var på min. Uretfærdighed på højt plan. I mit hoved.

Så pludselig i nat lå jeg vågen og kunne ikke sove, simpelthen fordi jeg var nødt til at skrive en mail til A, om at der var flere ting fra sommerhuset, som jeg gerne ville have. Ting jeg havde købt dertil vel at mærke, og som jeg helt klart føler er mine, men fordi det endte med at vi kun kom derop i en bil i stedet for to biler, da jeg skulle hente mine ting. Så endte jeg med at være nødt til at acceptere at jeg ikke fik det hele med. Og så var jeg også rimelig dopet på det tidspunkt, dér lige udskrevet fra hospitalet, så jeg tænkte nok ikke helt klart i situationen og gjorde derfor ikke krav på de ting til senere afhentning, da vi var der.

Det meste af dagen i dag, er så gået med at diskutere med A over mail, fordi han ikke mener at jeg har mere at komme efter i mit elskede sommerhus. At alt er blevet fordelt.

Fuck jeg er en bitterfisse! Og det er bare sådan nogle små ting som nogle glas og skåle, nogle gardiner, og så selvfølgelig AL malingen til huset, både indvendig og udvendig, som min far har sponsoreret. Jeg synes virkelig ikke han bare sådan uden videre skulle have de ting.

Jeg ved godt det er fuldstændig latterligt at jeg farer i flint over det – men jeg kunne simpelthen ikke styre mig selv. Og igen bunder det nok i, at jeg måtte afgive sommerhuset. Jeg føler på en eller anden måde måske at det bliver opvejet hvis ikke A får de der latterlige ting.

Det gør det sikkert ikke i sidste ende – jeg burde virkelig bare give slip på det, selvom jeg nok altid vil savne det skide hus…

Jeg har måtte erkende med total nederlagsfølelse, at jeg ikke får de ting og at jeg simpelthen er nødt til at komme videre. Der er trods alt også lige startet et helt nyt år, ret god anledning til at nulstille, hvis man lige tænker sig lidt om…

 

sad stephen colbert celebration unhappy

 

9 comments on “Bitterfissen”

 1. Jeg syntes du bør angive krav på malingen 😀 😉 Brug din energi på noget positivt, det får både du og din omgangskreds noget ud af 🙂

  Helt ærlig så kan du jo godt høre dig selv hvor tosset det er hvad du har i gang?! 😉

  Hvorfor skal man have lige mange plus’er og minus’er når man går fra hinanden? 🙂

  Btw, retfærdighed eksisterer ikke. Det er en illusion 🙂

  Hilsen en som er blevet mere fucket over efter et brud, end hvad folk overhovedet drømmer om!

  • Først! fedt du lige gad kommentere – det er ikke så ofte der er mænd der kommenterer 🙂
   Og ja, især i dag, står det meget mere klart, hvor åndsvagt jeg opførte mig i går…og bare med det resultat at jeg fremstod rigtig skidt, fremfor en der faktisk er ovenpå.

   Og til sidst, så er jeg ked af at høre du føler dig fucket efter et brud – det gør det ikke ligefrem lettere at komme videre i livet 🙁
   Håber dit 2016 byder på en masse nyt og positivt 🙂

 2. Jeg sad faktisk i dag og tænkte, at jeg nu ENDELIG har givet slip på en flyttekasse med mine elskede ting, som jeg glemte i farten, da jeg skulle ud af den der fælles lejlighed, og som han sikkert bare har neglet. Selvom det var mine ting, altså sådan nogle, jeg havde med ind i forholdet. Det er seks år siden, og ved du, hvordan jeg åbenbart er kommet over det? Ved at købe nye.

  Det var også latterlige ting. En bademåtte, en skål, jeg havde fået i firmagave og nogle knager, jeg engang købte på et lagersalg. Har købt mine ting tilbage til fuld pris, men nu kan jeg slippe det, og så kan jeg jo bare tænke på, hvor lederen et menneske, han er, fordi han har bakket mine ting. Og fryde mig over, at han sikkert kommer i tanke om mig, når han bruger dem 😉

  Så du må ud og købe noget nyt, som du kan blive lige så glad for 🙂

  Det er ikke småligt. Det er menneskeligt. Han virker ret meget som en røv med ører.

   • HAHA – godt du lige fik afklaret hvad der rent faktisk skulle stå 😀

    Jeg tror du har ret – jeg ser også meget klarere i dag end jeg ellers har gjort ift balanceskålen mellem A og jeg, altså den økonomiske balanceskål. Jeg er nødt til at købe de ting igen, til mig selv denne gang. Og faktisk er det jo egentlig alligevel billigt sluppet for at slippe ud af forholdet. OG slippe for at skulle have med ham at gøre igen.

    Og SÅ fedt at du også kan slippe din bitterhed, eller nag, nu…men 6 år alligevel…puha… 😉

    • Det var et virkelig, virkelig, viiiiiirkelig nederen brud! Du ved, sådan et, hvor han opførte sig så usandsynligt nederen, at jeg for en tid blev en helt anden. Vi boede sammen. Derfor tog det lige lidt ekstra tid 😉

 3. På min mands sprog, findes en fin sætning som jeg gør brug af: Der er situationer hvor det er bedre at gøre noget klogt end at have ret.

  • AJ det er så fin en tankemåde at have og den er hermed adopteret! TAK! For jeg ville så meget hellere have fremstået anderledes end den pinlighed jeg lige fik sat mig selv i i går – det var slet ikke de ting værd. Og i dag er jeg sjovt nok ligeglad med dem…så åndssvagt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *