Har ligget i ske med Birthe efter jeg blev udskrevet… eller hun ligger sig i mine knæhaser, så snart jeg gør antræk til en lur på sofaen – det er så hyggeligt. Hun kan ligge og sove den dybeste søvn i sin kurv, og alligevel vågner hun når hun fornemmer jeg gør an til en sofalur – tror det er noget af det bedste hun ved – udover mad selvfølgelig. Nå ja og så krammer hun – hun putter sit hoved helt op og ind til ens hals og så brummer hun af nydelse når hun kan komme helt tæt på en – det er love <3

Hun er virkelig den dejligste vuffer! Og nogle gange synes jeg det er lidt vildt at jeg har haft hende i 7 år. Fik at vide, efter vi købte hende – det var Morten og jeg der købte hende dengang – at en Cocker kan blive op til 18 år gammel. Shit en oplysning at få efter vi havde betalt for hende. Jeg kunne selvfølgelig selv have undersøgt det. På det tidspunkt syntes jeg det var ret mange år at skulle være forpligtet over for et kæledyr – nu er jeg nærmest ved at tude ved tanken om at hun måske allerede har levet halvdelen af sit liv og jeg dermed skal undvære hende ‘snart’.

Hun er også begyndt at blive gråskægget og gråhåret omkring øjnene og så mistænker jeg hende for ikke at se så godt mere. Hun har aldrig været god til at gribe ting med munden, men det er stukket helt af for hende her på det sidste. Når man kaster en godbid eller bold til hende, så registrerer hun først tingen når det er et nanosekund fra at ramme hende i hovedet – stakkels hund har fået virkelig mange ting lige i smasken på den konto.

Her i påsken begyndte hun så også pludselig at gø af mig, indtil hun kom tæt nok på til at kunne se at det VAR mig der kom gående.

Burde nok få hende undersøgt…men kan de overhovedet gøre noget ved hunds øjne så de ser bedre?

I får lige et billede af hende til slut også – fra sommerhuset i vinters 🙂 hun er da nuser!

 

1 comment on “Birthe”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *