Var til 60 års fødselsdag i går sammen med en masse af Mortens og mine fælles venner – Morten var så elskværdig at blive hjemme og lade mig have en sjov aften ude. Hvilket jeg i den grad havde! Blev selvfølgelig halv fuld, men på den der helt fantastiske måde, hvor man bare hygger sig max og ikke samtidig laver små pinlige stunts 😉

Der var et par piger der lige havde brug for at få lettet deres hjerter ang. Morten. Den ene sagde bla til mig at hun jo på et tidspunkt havde været forelsket i Morten, men bare rolig det var mange år siden – var jo nødt til lige at spørge om det var mere end 2 år siden og ikke mere end 11 år siden. ‘Jaja bare rolig det er mere end 2 år siden’ sagde hun i sin brandert. Samtidig med hun fortalte at hun dog hurtigt holdt op med at være forelsket i ham, da hun fandt ud af at han havde kysset med både hende og hendes veninde samme aften. Nå ja jamen det kan jeg da godt se, det er da også vildt synd for DIG, at han behandlede dig så dårligt. Kunne godt høre hun havde brug for et klap på skulderen over at være blevet ‘udnyttet’ så groft af Morten, så jeg undlod at pointere at jeg formentlig havde siddet hjemme og passet Mortens og mine fælles børn, mens han rendte rundt og var sammen med adskillige andre piger.
En af mine venner spurgte mig også om jeg havde lagt mærke til hende der havde passet buffeten…næh ikke rigtig, nå men hun var så også en af hans erobringer, men ikke mens han og jeg var sammen, men mens han har været sammen med sin nuværende kæreste. Han fortsætter stilen… Kan ikke finde ud af om jeg bør advare stakkels nye kæreste til Morten…? Det er lidt groft, men hvis ikke det er hende han er sammen med og gør det mod, så er det bare en anden, og børnene er rigtig glade for hende her. Kan bare næsten ikke bære hvis hun om 10 år sidder i samme situation som undertegnede, formentlig også med nogle børn, hun er jo kun 23 år og vil gerne have børn…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *