Føler mig mere ‘sammenhængende’ i dag. Mere oprejst.

Ungerne kommer hjem i dag, efter 5 dage hos Morten – frygter virkelig at de glemmer at de skal passe på mig, og ikke hoppe på min mave :/  A er instrueret i at gøre et stort nummer ud af at forklare dem, at jeg har ondt i ryggen og at de skal være forsigtige omkring mig 😉

Føler mig også en lille smule forpustet i dag, selv i hvile… Set med mine sygeplejefaglige øjne, så lyser mine lamper lidt ift blodprop i lungerne eller hjertet, hvilket jo ikke er en utænkelig komplikation i forbindelse med en operation – og slet ikke når man lige tillægger min ‘lille’ genfejl, der gør at jeg danner blodpropper noget hurtigere end andre mennesker, og som jeg dagligt tager blodfortyndende medicin imod…

Har valgt at tage skyklapperne på, holde det for mig selv, og se om det ikke bare er fordi jeg har været sengeliggende i så mange dage, og min kondi allerede lider under det…

A ville gå helt amok hvis jeg nævnte det for ham…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *