Verdi

Drikker Verdi på en onsdag!

Ja okay det er ikke fordi de har overdynget sådan en Verdi flaske med alkohol – tror vist kun den er på 5%, men effekten af ro indtræffer dog alligevel 😉 Gad vide om det handler om noget psykisk – at ved at åbne en flaske og drikke af et lidt finere glas end normalt, så afstresser man automatisk?

Har været på arbejde i dag for første gang i 3 uger – har haft ferie og ellers været i skole – sjovt som fravær ikke ligefrem øger lysten til at komme tilbage på job. Heldigvis skulle jeg gå sammen med en uddannelses ansvarlig, så det meste af dagen er gået med hyggesnak…. gad vide hvorfor jeg så egentlig havde brug for at drikke Verdi….?

Der er blevet ansat en ny mandlig sygeplejerske i min afd – han ligner virkelig en man ikke kan tage seriøst. Han ser så ung ud!

Eller er det mon mig der er ved at være en gammel krage… (don’t answer that 😉

Årh ja, var sgu lige ved at glemme at psykopat Mikkel kom i min afdeling i dag – han skulle hjælpe en kollega med noget. Jeg sad på hold ved tlf, og så pludselig en fuldt tatoveret arm komme frem bag en væg bag ved mig, og da jeg kiggede op, var det ham. Sagde hej, hvilket han også gjorde og så tog han fat i min skulder/nakke og gav mig et kærligt klem idet han gik forbi… Følte nada – ingen nervøsitet, ingen spænding, ingen flirt, intet… det var ret fedt ;D case closed!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *